ACHTUNG BABY

Prošlo 20 godina od izlaska legendarnog albuma U2

U2
unknown
15.10.2011.
u 12:50

Obljetnicu će slavni Irci proslaviti objavom “Achtung Baby – 20th Anniversary Editions”, albuma koji donosi niz bonus-snimki i arhivskih materijala – izlazak je najavljen za 31. listopada

Na samom kraju listopada obilježava se dvadeset godina od izlaska legendarnog albuma “Achtung Baby” grupe U2.  Tom prigodom slavni će Irci objaviti novi “Achtung Baby – 20th Anniversary Editions”, album koji donosi niz bonus-snimki i arhivskih materijala.  Izlazak albuma najavljen je za 31. listopada, a uskoro će biti objavljeni i detalji o mogućnostima prednarudžbe ovog izdanja.  To je i najsigurniji način da i fanovi ove grupe iz naše regije (koliko ih ima, uvjerili smo se u ljeto 2009. godine na dva zagrebačka koncerta) naruče izdanje. Ta narudžba omogućuje da vam album stigne na kućnu adresu  na sam dan službene objave slavljeničkog izdanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije