Oz u Zagrebu

Razgrabljene besplatne karte za predavanje pisca Amosa Oza

amos oz u zagrebu
afp
16.03.2011.
u 13:29

Besplatne ulaznice za tribinu izraelskog pisca Amosa Oza u kinu Europa u Zagrebu, koja će se održati 17. ožujka u 19 sati, razgrabljene su u samo dva dana. Oz će u subotu potpisivati knjige u knjižari Vuković i Runjić u Teslinoj.

Vodeći izraelski prozaik i jedan od najuglednijih svjetskih pisaca Amos Oz u četvrtak 17. ožujka u 19 sati u kinu Europa odgovarat će na pitanja filozofa Srećka Horvata na Frakturinoj tribini Razotkrivanja. Besplatnih 505 ulaznica za kinodvoranu koje je Fraktura dijelila poštovateljima Ozova djela razgrabljeno je u samo dva dana, pa će u dvorani biti i pomoćni stolci. Osim susreta s čitateljima u kinu Europa, izraelski će pisac u subotu između 11 i 13 sati potpisivati svoje knjige u knjižari Vuković i Runjić u zagrebačkoj Teslinoj ulici.

Amos Oz hrvatskim je čitateljima ponajviše poznat kao autor podeblje autobiografske knjige “Priče o ljubavi i tmini” koju je objavila Fraktura, i to čak u tri izdanja. Ovih je dana Fraktura objavila i knjigu “Iznenada u dubini šume”. Oz je rođen u Jeruzalemu 1939. godine, poznat je kao promicatelj aktivnog mira između Palestinaca i Židova, živi u okolici pustinjskog grada Arada te je jedan od najpoznatijih izraelskih intelektualaca današnjice.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mare0801
05:36 17.03.2011.

Oz je genijalan pisac,iako su mu \"priče o ljubavi i tmini\" vjerojatno životno djelo,meni su draže \"crna kutija\" i \"moj Michaele\".Ljudi nemojte umrijeti prije nego što pročitate Oza.Bit ćete toliko duhom bogatiji nakon toga,.

OB
-obrisani-
10:17 17.03.2011.

u 05:36h mare0801 je napisao/la: Oz je genijalan pisac ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ne cudi me... da su karte razgrabljene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije