Novija metoda pripreme

Dodajte ovaj jedan sastojak u pire krumpir i okus će ispasti savršen

shutterstock
20.11.2021.
u 20:20

Osim što će okus biti odličan, i tekstura će biti znatno bolja nego kod tradicionalne pripreme.

Ovih dana društvenim mrežama proširio se video koji otkriva mnogima nepoznatu metodu pripreme pire krumpira. Autorica videa, Jourdyn 'Jeaux' Parks otkriva kako nije riječ o nekoj novoj, izmišljenoj metodi jer ga je ovako pripremala njezina baka. 

Jourdyn, koja ovu metodu pripreme poznaje od malih nogu, nije mogla vjerovati da ljudi krumpir za pire kuhaju samo u vodi.

Mladi kuhar otkrio: Ovako se pripremaju najbolji prženi krumpirići!

Evo kako to ona radi:

Prvo uzme krumpire, opere ih i ne guli već ih samo premaže uljem avokada. Zatim ih stavi u lonac u koji je prethodno dodala vodu, morsku sol i sastojak koji cijeli recept čini posebnim - pileći ili goveđi temeljac - ovisno o mesu koje će poslužiti uz pire.

Temeljac će pojačati okus, a pire će biti puno kremastiji, kako tvrdi. Kada su krumpiri skuhani, dodaje maslac i mlijeko i napravi pire. 

Krumpire ne biste trebali izbaciti iz prehrane, čak niti ako želite izgubiti kilograme

1/4
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar crazy_bat
crazy_bat
22:14 20.11.2021.

Njena baka nije ni znala što je avokado, a ne da je mazala krumpire njegovim uljem.

MO
montello
13:07 21.11.2021.

Svida mi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije