okrenula se aferama

U braku je s muškarcem 25 godina starijim od nje: 'Nemojte napraviti pogrešku poput mene'

shutterstock
13.08.2024.
u 16:30

Svaki dan je borba s frustracijom zbog muževih navika i njegovog zdravlja, a briga o njemu postala je naporna rutina.

51-godišnja Janet iskreno priznaje kako je život s njenim 76-godišnjim suprugom Johnom postao teret. Kaže da je vrijeme za promjenu i otvoreno govori o svom nezadovoljstvu, razmatrajući potragu za mlađim partnerom. Mašta o savršenom, mladom muškarcu dok se svakodnevno suočava s realnošću svog života, rekla je za The Sun

Umjesto atraktivnog, vitalnog partnera, ona se vraća u stvarnost gdje njen suprug John sjedi u fotelji, izgubivši šarm koji ju je davno privukao. Razlika u godinama sada je postala teret, a Janet priznaje da se osjeća kao da joj suprug crpi energiju i oduzima radost.

VEZANI ČLANCI: 

Unatoč tome što su bili zaljubljeni i proveli divne trenutke zajedno, Janet priznaje da su se s vremenom sve više udaljili. Brak je postao bezdušan i bez intimnosti, što je dodatno pogoršano kada je Janet ušla u perimenopauzu. ‘Seksualni život je zamro prije osam godina’, kaže Janet, dodajući kako sada više ni ne osjeća privlačnost prema suprugu.

Njezina čežnja za ljubavlju i pažnjom dovela ju je do afere s mlađim muškarcem, koju je započela putem web stranice za diskretne susrete. Iako je afera trajala nekoliko mjeseci, Janet priznaje da je traženje uzbuđenja s nekim drugim postalo jedini način na koji se mogla nositi s osjećajem izgubljenosti u svom braku.

GALERIJA: 5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Prisjeća se vremena kada je John bio privlačan, dobrostojeći muškarac u kojeg se zaljubila. Tada je uživala u putovanjima i luksuznim večerama, a zbog Johna se osjećala posebnom. No, s vremenom su te uspomene izblijedjele, a Janet sada osjeća da više nemaju ništa zajedničko.

Svaki dan je borba s frustracijom zbog muževih navika i njegovog zdravlja, a briga o njemu postala je naporna rutina. Iako zna da je razvod možda najbolja opcija, Janet se osjeća krivom zbog mogućeg utjecaja na njihovog sina i strahuje od osude društva.

VEZANI ČLANCI: 

Priznaje da, unatoč svim pogodnostima koje dolaze s financijskom sigurnošću i stabilnim domom, ona osjeća da je izgubila sebe u ovom braku. Svjesna je da će s vremenom njezin vlastiti seksualni nagon možda ponovno oslabiti, no dok god osjeća potrebu za bliskošću, razmatra mogućnost da ponovno nađe mlađeg partnera koji bi joj pružio ljubav i pažnju koje joj nedostaju.

Na kraju, Janet šalje upozorenje svim ženama koje razmišljaju o braku s mnogo starijim muškarcem. ‘Oni prodaju san, ali stvarnost je često noćna mora’, kaže ona, pozivajući druge da dobro razmisle prije nego što se upuste u takvu vezu, kako ne bi završile zarobljene u situaciji iz koje ne vide izlaz.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Komentara 5

D1
Dinamo 1982
14:25 14.08.2024.

Balerina od 51 godinu bi sad mlađeg kad suprugu starčiću pokrade svu lovu. Samo bakice, vrijeme ti je već davno prošlo. Radije se okreni vjeri i Isusu , pomozi starcu koji ti je dao novac i sina .

NI
Ninica
14:18 14.08.2024.

Ljudi ulaze u brak iz svih mogućih razloga ali ne i iz ljubavi. Zapravo nekako imam osjećaj da ni ne znaju što je to. Nekima odgovara da malo putuju, neki da idu okolo po restoranima, nekima je lijepo u krevetu zajedno, neke ili neki se pale na tijelo,plastiku, neki se dobro zabavljaju.... kao da više emocionalno ne sazrijevaju.

LE
lektor
13:15 14.08.2024.

Prije dva dana objavili članak u kojemu iznose zaključak istraživanja prema kojemu partner i seks s njim prosječnoj ženi dosadi već nakon 12 mjeseci. To je prirodna pojava, jer u dubokoj prošlosti to je bilo vrijeme kad je žena već rodila i posvećivala se djetetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije