IDUĆIH GODINU DANA

Policija traži da se Zdravku Mamiću zabrani dolazak na Poljud

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
28.03.2014.
u 12:41

Bez obzira na ishod prijave, Mamić nije dobrodošao na Poljud jer mu je Nadzorni odbor Hajduka zabranio dolazak.

Zdravko Mamić prekršajno je prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira te sukoba s Ivom Begom na Poljudu, a splitska policija sada ga je prijavila i zbog prekršaja Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Policija od Prekršajnog suda traži da se Mamiću zabrani dolazak na stadion Poljud i u Park mladeži idućih godinu dana.

– Prekršajnom sudu predloženo je i izricanje sigurnosne mjere zabrane prisustvovanja na sportskim natjecanjima na stadionima Poljud i Park mladeži u trajanju od godinu dana zbog saznanja o ranijem protupravnom ponašanju, sukladno čl. 34 A Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima – piše u priopćenju policije.

Bez obzira na ishod prijave, Mamić nije dobrodošao na Poljud jer mu je Nadzorni odbor Hajduka zabranio dolazak.

>> Sad je i službeno: Zdravko Mamić nije dobrodošao na Poljud

Komentara 33

IV
Ivanhop
13:15 28.03.2014.

Glupost.

Avatar Django
Django
13:40 28.03.2014.

Dakle ovo je fenomenalno!! Na stranu Mamić, ali pročitao sam nekoliko puta ovaj članak zakona, i nikako mi nije jasno kako to policija i pravosuđe nisu u stanju spriječiti pripadnike BBB ili Torcide da se pojave na stadionu, i nakon toga što opetovano krše zakon. Očito, instrument za takvo što ne nedostaje. Ali sada je još očitije da nedostaje volja za takvo nešto. I iz toga je očito da je upravo vlast ta koja potiče nerede na stadionima!!

LE
lepi77
15:17 28.03.2014.

Vecina koja ovdje komentira su ili neznalice ili placeni komentatori gnk-a. Jel vi znate da navijaci dobivaju i dobili su 2 godine zanrane prisustvovanja utakmicama uz obaveznu prijavi boravka na policiju zbog mamicu cigane?? Zbog 0,6 promila...vi ljudi zivite u nekom svom svijetu u kojem su ratni profiteri,kriminalci i lihvari postene osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije