Ima ponudu

Srna nakon 11 godina napušta Šahtar i odlazi u Primeru?

'Darijo Srna of Shakhtar Donetsk scores the 1-0 during the UEFA Champions League round of 16 first leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Borussia Dortmund at Donbass Arena in Donetsk, Ukraine,
DPA/PIXSELL
21.06.2014.
u 21:56

Srna je u Šahtaru proveo punih 11 godina i osvajao brojne trofeje, a vrhunac je bilo osvajanje Europske lige. U najboljim danima odbijao je ponude velikana poput Bayerna i Chelseaja...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Šahtara Darijo Srna mogao bi ovog ljeta napustiti klub i otići u Primeru. Za njega je zainteresirana Valencia, koja gradi novu momčad.

Naime, vlasnik Valencije, singapurski milijarder Peter Lim, odlučio je ovog ljeta potrošiti više od 30 milijuna eura na pojačanja, a upravo u Srni vidi idealno rješenje na desnoj strani. Iako je teško zamisliti da bi Srna, kojeg tamo obožavaju i koji je tamo već 11 godina, mogao napustiti Donjeck, u Valenciji su uvjereni da bi zbog nemira u Ukrajini čak i Srna rado promijenio sredinu.

Srna je u Šahtaru proveo punih 11 godina i osvajao brojne trofeje, a vrhunac je bilo osvajanje Europske lige. U najboljim danima odbijao je ponude velikana poput Bayerna i Chelseaja, a hoće li s 32 godine probati novi izazov u karijeri, ostaje za vidjeti.

Komentara 1

MT
mladen.turcic
22:42 22.06.2014.

steta da ne igra u najjacim ligama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije