Životne lekcije

Angelina i Brad djeci ne daju u školu jer to više nije u modi

angelina
Pixsell
03.06.2011.
u 21:52

- Umjesto da čitaju u učionici, posjećuju muzeje, uče svirati gitaru i čitaju knjige - rekla je Angie. Kao što im dozvoljava da si biraju školski program, svojoj djeci Angelina i Brad dozvolit će i da im planiraju vjenčanje

- Školski sustav je zastario. NIje prilagođen sustavu u kojem živimo. Naša djeca zbog toga neće niti ići u školu - kazala je Angelina Jolie britanskom The Independentu.

Umjesto u klupe s knjigama u ruci, ona i njezin partner Brad Pitt djecu "vuku" za sobom gdje god pođu. Sigurni su da tako nauče puno više nego što bi naučili od učiteljice.

Devetogodišnji Maddox, sedmogodišnji Pax, šestogodišnja Zahara, petogodišnja Shiloh te dvogodišnjaci Knox i Vivienne polaznici su "životne" škole, a ponekad im roditelji priušte i prave predavače.

- Umjesto da čitaju u učionici, posjećuju muzeje, uče svirati gitaru i čitaju knjige -  rekla je Angie.Kao što im dozvoljava da si biraju školski program, svojoj djeci Angelina i Brad dozvolit će i da im planiraju vjenčanje, koje će dali su naslutiti, upriličiti ubrzo.

Ključne riječi

Komentara 6

BO
bomba
04:42 04.06.2011.

Evo kako se od djece naprave budući glupani. Država im dozvolila posvajanje a oniza uzvrat djeci neće da osiguraju školovanje. Što će djeca raditi kad odrastu bit će kao mama i tata slavni ali neće znati prebrojati novac. Škola nije samo učenje već utiče na djecu kako da se ponašaju u društvu i kako se treba izboriti za svoj status izvan kuće. Djeca će biti veliki glupani jer su to njihovi moderni roditelji tako htjeli. Žalosno otmite im djecu.

Avatar kelt
kelt
11:03 04.06.2011.

@ZKaquila To je bilo u prošlosti kad nije bilo formalnog obrazovanja već su se školovali samo bogati i plemstvo.

ZK
ZKaquila
11:01 04.06.2011.

Bomba, nisi shvatio(la) poantu. Neće oni biti neobrazovani. Pa u prošlosti su najobrazovaniji bili oni koji nisu imali formalno obrazovanje nego guvernante, privatne učitelje i sl. Problem za mase je što nema lovu, ali oni imaju i mogu postići bolje obrazovanje! Školski sustavi danas su u velikoj mjeri zaglupljujući i stvaraju mediokritete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije