MOKRA ZABAVA

Big Brother počastio "otpadnike": Gledali Soraju kako se tušira

soraja
Screenshot
18.03.2011.
u 18:15

Jedini koji je posumnjao da su Sarine grudi prave bio je Duško, koji je rekao da će je, kad se vrati u glavnu kuću, to i pitati. Više nego njenim bujnim poprsjem 55-godišnjak je bio oduševljen njenim nogama

Veliki brat bio je u petak vrlo velikodušan prema četvorci s otpada. Nakon što su mu se Horvat i Duško požalili da im je dosadno te da žele malo zabave, Big Brother im je na televizoru pustio “prijenos uživo” Soraje koja se tuširala u bikiniju.

“Otpadnici” su gotovo hipnotizirani gledali mokru Saru koja je, i ne sluteći da je, osim milijunskom gledateljstvu, glavna atrakcija i za četvero neznanih susjeda, uživala u tuširanju ponosno pokazujući svoje obline.

– Zna ona šta radi – komentirao je Horvat, a Dragana je dodala: “Ima i u ustima silikone, čovječe”.

Jedini koji je posumnjao da su grudi njegove omiljene bivše sustanarke prave bio je Duško koji je rekao da će je, kad se vrati u glavnu kuću, to i pitati. Više nego njenim bujnim poprsjem, 55-godišnjak je ionako više bio oduševljen njezinim nogama.

– Pa ja prvo gledam ženi u noge, a poslije u glavu – rekao je Duško.

Komentara 1

AG
Agramer198
19:56 25.03.2011.

Dobro zgleda dok drži usta zatvorena, glavu pod kutem,dok ima pola kile šminke i dok svijetlo nije prejako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije