masterchef

Ines Šarić: Suprug je najsretniji kad mu skuham bolonjez

'09.12.2012., Zagreb-  Ines Saric kandidatkinja u emisiji Masterchef. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
Foto: 'Davor Visnjic/PIXSELL'
1/3
10.12.2012.
u 10:45

Stečeno znanje bilo joj je od velike koristi ovo ljeto dok je radila u jednom restoranu u Korčuli

Nedostatak vremena u sinoćnjem stres-testu stvorio je Ines Šarić nervozu zbog koje nije briljirala u pripremi sushija i napustila je "Masterchef".

Malo jede, puno priča

– Bilo mi je premalo vremena, jednostavno sam se smotala i to me dokrajčilo – nimalo razočarano priznaje Ines kojoj "Masterchef" ostaje u lijepom sjećanju. Znanje i vještine naučene u showu trenutačno prezentira samo suprugu Željku Josefu, koji nije zahtjevan.

– On voli tjesteninu na stotinu načina i najsretniji je kad pripremim tjesteninu s umakom bolonjez – kaže Ines priznajući da je o hrani suprugu govorila već na prvim spojevima.

Debi sa 13 godina

– Iznenadilo ga je što uvijek pojedem tako malo, a tako puno pričam o jelima. Zapravo ja se najedem već dok kuham, zasite me sami mirisi i kad je jelo gotovo, više nisam ni gladna – kaže. Kulinarski talent otkrila je sa 13 godina kada joj je mama slomila ruku pa se Ines silom prilika primila kuhače. – Moji su roditelji uvijek prekuhavali povrće i, kada je mama slomila ruku, odlučila sam to promijeniti i konačno jesti zeleno povrće. Moji početnički kulinarski koraci bili su prilično dobri – priznaje 30-godišnja studentica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta. Ovo ljeto dobila je priliku raditi u jednom restoranu na Korčuli gdje se iz prve ruke uvjerila koliko su brzina i preciznost važni u ovom poslu.

– Bilo mi je neobično kojom se brzinom stvari zbivaju i što su zapravo prioriteti te kakvi su sve propisi za čuvanje namirnica. Bilo je jako naporno, ali opet bih to radila – kaže Ines.

Ključne riječi

Komentara 5

AU
aurelia
14:54 10.12.2012.

Jadan čovjek.

TR
Trempetich
11:38 10.12.2012.

Koja si sad pak ti.....

CA
cavecanem
12:35 10.12.2012.

nadam se da mi admin ovo neće brisati, ali ako je suprug najsretniji kad gospođa skuha bolonjez, ne govori li to dovoljno o njenom kulinarskom umijeću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije