Kraljevsko vjenčanje

Kateina kraljevska vjenčanica i svadbena torta uskoro na izložbi

kate middleton
Foto: pixsell
1/3
07.06.2011.
u 16:07

U Buckinghamskoj palači kao dio ljetne kraljevske izložbe biti će izložena vjenčanica, cipele, tijara i nakit koji je Kate nosila na vjenčanju.

Vjenčanica Kate Middleton bit će izložena u Buckinghamskoj palači kao dio ljetne kraljevske izložbe. Svaki detalj haljine dizajnerice Sarah Burton iz modne kuće Alexandera McQueena moći će se vidjeti izbliza od 23. srpnja do 3. rujna. Osim haljine bit će izložene i cipele, tijara i nakit koji je Kate nosila na vjenčanju 29. travnja. Zanimljivo je da će se među izložbenim primjercima naći i svadbena torta koju su mladenci samo simbolično zarezali, a gostima je služena druga torta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije