povodom svih svetih

Lana Jurčević emotivnom objavom dirnula mnoge: 'Već sam dvaput danas plakala...'

Lana Jurčević
Foto: Instagram
1/3
01.11.2019.
u 22:10

- Nisam planirala ovaj post, obično nisam od nekih blagdana, svetkovina i slično, ali mi je danas bas čudan i tih dan - započela je dugačku objavu na Instagramu Lana Jurčević.

U najnovijoj objavi na Instagramu povodom blagdana Svih svetih, pjevačica Lana Jurčević s posebnim tekstom ispod fotografije dotaknula je mnoge pratitelje.

- Nisam planirala ovaj post, obično nisam od nekih blagdana, svetkovina i slično, ali mi je danas bas čudan i tih dan. A sto je sve tiše, to je ono unutra glasnije. Kopam po sebi i kopam i već sam 2x danas plakala zbog nekih stvari koje svi ‘vučemo’... svjesno ili nesvjesno. I neka sam. Bolje i to nego staviti lokot i zaključati sve u sebe - započela je pjevačica.

- Znamo koji je danas dan - dan svih onih koji nisu više tu, koji nam fale... koji su otišli ‘na vrijeme’ ako se ikada tako nešto može reći i oni koji su otišli prerano. Zato svi vi koji ovo čitate, uključujući mene koja pišem, recite na glas ili ako želite, napišite u komentar bar jedno ‘HVALA’ (Bože) za to što smo tu. Ja stvarno vjerujem da svatko od nas ima neku misiju i zadatak na ovoj Zemlji. Nemojte samo ‘odraditi’ ovaj život, ostavite neki trag iza sebe. Ne kuću, ne brojeve na bankovnom računu, ne status i ne materijalne stvari - već ono što stvarno ima vrijednost. Zbog čega će vas netko htjeti zagrliti i isto tako možda jednom reći - hvala - završila je objavu, a pratitelji su u komentarima bili zahvalni za njezinu objavu i složili se kako suze treba isplakati.

Inače, Lana Jurčević sve češće s pratiteljima na Instagramu dijeli što joj se događa u životu i komentira s njima svakodnevne situacije. Ispričala je tako što joj se dogodilo na jednom šalteru i kako je reagirala u toj situaciji, te je otkrila i kako nije uvijek bila taj tip osobe koja će se tako zauzeti za sebe. 

- Kaže meni moj Mićo danas: ‘Ja tako volim što ti nemaš dlake na jeziku’, jer sam nekom nervoznjaku na šalteru odgovorila što ga je išlo, a i inače nemam taj problem. Nisam uvijek bila takva, ali nisam ni bila baba tračara niti se bavila drugima. Ni mjerila njihov moral, ni odluke, ni ništa, uvijek sam gledala svoja posla. Možda i zato jer su se svi drugi bavili mojim i uvijek sam si zadavala obaveza i preokupacija da se nisam stigla baviti svojim, kamoli tuđim. - napisala je nedavno.

Ključne riječi

Komentara 13

ST
strsljen2013
22:20 01.11.2019.

Bla, truć, kenj..........

NJ
nada.jurincic
06:16 02.11.2019.

Sram te bilo,čak i ovakav blagdan koristiš za svoju mizeriju promovirat.Fuj.

PE
pepita005
06:50 02.11.2019.

Dan Svih Svetih nije Dan mrtvih, a kamoli dan sjećanja na iste. Sam naziv kaže što to jest, a izgleda da je postao trend ili natjecanje koji grob ima više svijeća na ovaj dan. Što je s ostatkom godine, da li se netko za njih iti pomolio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije