ponosna mama

Liv Tyler ne zanimaju muškarci već samo njen pametni sin Milo

liv
Pixsell
09.12.2010.
u 17:06

Glumica nije bila na spoju već dvije godine, a sve slobodno vrijeme provodi sa sinom koji je na najboljem putu da postane mali znanstvenik

Glumica Liv Tyler ne zanosi se spojevima. Otkako se 2008. godine rastala od supruga Roystona Langdona netaknuta je, a jedini muškarac u njezinu životu njihov je šestogodišnji sin Milo.

- Ja baš i nisam najbolja osoba za pitanja o spojevima s muškarcima. Ali ako me pitate o sinu, sve ću vam ispričati - kazala je ponosna mama Liv na zabavi u New Yorku i nastavila:

- Milo je jako pametan i zovem ga mali znanstvenik. Ne zanimaju ga igračke već stvari poput plastične boce s kojom može raditi razne pokuse. Ili obična kartonska kutija s kojom se može zabavljati satima i od nje izraditi najnevjerojatnije stvari. Strašno je kreativan.

A kako su božićni blagdani sve bliže, i u Liv se budi malo dijete pa o tome kaže:

- Totalno sam luckasta! Na božićno jutro budim se u šest sati i trčim pod jelku kako bih zavirila u čarapu s darovima. Tako sam se ponašala kao petogodišnja klinka i to ću činiti uvijek!

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lacković
18:40 09.12.2010.

mile :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije