Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Meri iz 'Masterchefa' o savršenoj figuri za plažu: 'Strije i celulit su normalna pojava i zato uživaj u druženju i obitelji'

Foto: Instagram screenshot
1/19
03.07.2024.
u 21:00

Meri je otkrila kako izgleda figura za odlazak na plažu o čemu mnogi pričaju te nameću svoja viđenja s čime se Meri ne slaže. "Došla sam ti ovdje reći da je najbolji summer body, ono tijelo koje već imaš", istaknula je Meri uz snimku u badiću.

Domaća influencerica i bivša sudionica prošlogodišnje sezone omiljenog kulinarskog showa "MasterChef" Meri Goldašić prije nekoliko je dana otkrila da će većinu ljeta provesti u rodnom Šibeniku, a sada se javila s plaže te podijelila savjet vezano uz nedoumice vezane uz tijelo. Meri je otkrila kako izgleda figura za odlazak na plažu o čemu mnogi pričaju te nameću svoja viđenja s čime se Meri ne slaže. "Došla sam ti ovdje reći da je najbolji summer body, ono tijelo koje već imaš", istaknula je Meri uz snimku u badiću. "Strije i celulit su normalna pojava i zato uživaj u druženju i obitelji, sve će doći na svoje", rekla je uz snimke s plaže u plavom bikiniju. "Naravno da je pozitivno, da radiš na svom zdravlju i općem fizičkom dobrom stanju, ali ako si usred procesa, ne nerviraj se, jer ništa ne dolazi preko noći", poručila je dodatno u opisu. 

Inače, Meri je često na svojim društvenim mrežama govorila o procesu mršavljenja kroz koji je prošla te dijelila fotografije. "Volim ovakve realne stvari. Realnu promjenu na pravom tijelu, a ne editiranja i uvlačenje trbuha", napisala je uz najnoviju objavu na svom Instagram profilu.

"Good job ženo. Samo nastavi i hvala ti što nas motiviraš uz realne stvari!!!", ohrabrila je samu sebe Meri pokraj snimke na kojoj prikazuje svoj izgled s 88 kg, pa kasnije sa 74 kg, iz teretane. 

Dodajmo i da je krajem svibnja otkrila da je bila na egzotičnim Maldivima. Tamo su joj društvo pravili njezini kolege, još jedna hrvatska influencerica Nika Ilčić i tiktoker Niko Čuturić. Ova 30-godišnjakinja tada je objavila nekoliko selfija, fotografije u kupaćem kostimu s otoka Meeru, no fanove je posebno zaintrigirao video u kojem Goldašić pliva s morskim psima. "Ja sam danas pobijedila, ne svoje strahove, nego strahove koje ima doslovno svatko od nas. Mislim da će svi koji me poznaju privatno past na dupe da se ova pi*kica usudila na takve stvari", objavila je na Instagram priči dojmove nakon nesvakidašnjeg podviga influencerica.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije