prisjetila se prošlosti

Nives zaintrigirala objavom: 'Dama ne nosi dekolte, minicu, niti pokazuje desni'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
14.11.2020.
u 17:10

Brojni obožavatelji nizali su komplimente na račun njezinog osmijeha i poručili joj da joj osmijeh najljepše stoji.

Nives Celzijus sve je zaintrigirala novom objavom na Instagramu u kojemu se prisjetila sebe kao klinke, ali i posvetila ga svom osmijehu.

"Još kao klinka bila sam poznata kao ona koje se stalno smije i to ne onaj blagi, škrti osmijeh, već onaj najveći, od srca od kojih ti pune usne postaju dva zaigrana špagetića. Kad si klinac to je slatko, kad odrasteš, upozoravaju te da nije damski. Dama ne nosi dekolte, minicu, niti pokazuje desni", započela je Nives.

"Ja sam naivno vjerovala da damu čini njena senzibilnost, maniri, ophođenje prema ljudima, lijepa riječ. Pa se upitaš, zašto bi uopće težio postati netko tko se smije namješteno, suzdržano, lažno. Ja se radije i dalje smijem od srca, pokazujem desni i svoje zubiće o kojima nježno brine najbolja zubarka Mirjana Peašinović i čini ih sve ljepšima", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj se smije.

Foto: Schreenshot

Brojni obožavatelji nizali su komplimente na račun njezinog osmijeha i poručili joj da joj osmijeh najljepše stoji. 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
berija
17:46 14.11.2020.

Ma, mene u stvari zanima je li Balašević pisao ijekavicom ili je VL prevoyio sa srpskog na hrvatski? Ova me tuka uopće ne zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije