Uspomene

Ovako je slavna sportašica izgledala kao mala, a danas slavi 33. rođendan. Znate li o kome je riječ?

Blanka Vlašić
Foto: Facebook
1/4
08.11.2016.
u 18:05

– Još jedan rođendan i bezbroj blagoslova na kojima sam zahvalna Gospodinu – napisala je Blanka Vlašić uz fotku iz dana dok još nije išla ni u školu.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić koja se s ovogodišnjih Olimpijskih igara u Riju vratila s broncom danas je proslavila 33. rođendan. "Još jedan rođendan i bezbroj blagoslova na kojima sam zahvalna Gospodinu", napisala je Blanka na Facebooku i uz ovaj potpis dodala fotografiju iz dana dok još nije išla ni u školu. 

Jedna od naših najboljih sportašica nedavno je dala intervju za RTL u kojem je otvoreno govorila o tome koliko joj je vjera pomogla da krajem 2012. godine prebrodi tešku situaciju kada nije mogla trenirati jer je bila ozlijeđena i morala je na operaciju. Tada se osvrnula i na temu braka i želju da osnuje obitelj. – Dopuštam Gospodinu da ispiše taj scenarij. Radujem se budućnosti, otvorena sam za tu svoju priču. Bez Božjeg blagoslova nema se smisla upuštati u to. To je polovična definicija braka. Ja želim da to sve bude onako kako gospodin Bog zamisli, to jedino tako može biti plodonosno u punini – rekla je tada. 

>>Pogledajte video u kojem Blanka Vlašić poziva mlade da joj se priključe na hodočašće u Mariju Bistricu

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stric15
01:50 09.11.2016.

...Sritno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije