'dosadan utorak'

Sandra Perković pokazala zavidnu liniju u bikiniju, pratitelji je zasuli komplimentima: 'Ideš! Ovo je wow'

Foto: Instagram
1/8
12.10.2021.
u 19:22

- Dosadan utorak - napisala je Perković u opisu fotografije koja je oduševila njezine brojne pratitelje. Ispod objave odmah su se počeli nizati komplimenti.

Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković (31) trenutno uživa na zasluženom odmoru. Predah od jeseni u Zagrebu potražila je u toplijim krajevima, a pratiteljima se na Instagramu javila fotografijom na kojoj u kupaćem kostimu pozira na pješčanoj plaži. 

- Dosadan utorak - napisala je Perković u opisu fotografije koja je oduševila njezine brojne pratitelje. Ispod objave odmah su se počeli nizati komplimenti. 

"Ideshhh 🔥", komentirala je Blanka Vlašić, "Queen 😍🔥 wow!!!!!❤️", nadovezala se Ana Radišić. "Je ti teško😜.
Uživaj, zaslužila si!", poručio joj je PR stručnjak Davor Grgin

Komplimente nisu štedjeli ni ostali. "Ula laaa 🔥🔥gasi internet", "Divnaaa", "Ljepotica iz Hrvatske", nizali su se komentari. 

Iako nije otkrila s kime odmara mnogi su uvjereni da joj društvo pravi dugogodišnji dečko i trener Edis Elkasević od kojeg se ne odvaja.  Sandra i Edis upoznali su se 2012. godine, a prije nego što je postao njezin trener i sam je bio uspješan sportaš- bacač kugle. - Svi se pitaju tko je to misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati- napisala je ispod jedne objave atletičarka.  

- To što mi je trener i životni partner je dvosjekli mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ- otkrila je svojedobno Sandra.


Foto: Instagram screenshot

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

 

Ključne riječi

Komentara 7

JS
Ja_sam_onaj_koji_jesam.
20:57 12.10.2021.

Nas ponos, a i ljepotica uvijek bila i ostala.

KA
karlodrago
20:08 12.10.2021.

Što je ljepša linija kraći domet diska.

TO
tomotomo
19:48 12.10.2021.

Sad ima liniju i nema prvih mjesta, šteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije