Neukusno

Zbog revije posvećene Amy, njezin otac u šoku

'Model Andrej Pejic presents a creation by French designer Jean Paul Gaultier as part of his Haute Couture Spring-Summer 2012 fashion show in Paris January 25, 2012.  REUTERS/Gonzalo Fuentes  (FRANCE
'GONZALO FUENTES'
27.01.2012.
u 18:00

Revija Jeana Paula Gaultiera, koju je posvetio preminuloj pjevačici, njezinoj se obitelji nije svidjela

Vidjevši desetke modela "prerušenih" u Amy Winehouse na pariškom tjednu visoke mode, njezin otac Mitch ostao je zgrožen. Revija Jeana Paula Gaultiera koji je kolekciju posvetio pokojnoj pjevačici za njezinu je obitelj šokantna, osobito jer modeli nose crni veo, puše cigarete i "neukusno pjevaju njezinu glazbu". Još im je teže jer su prije dva dana obilježili pola godine od njezine smrti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije