UZVRAT FINALA KUPA

Alispahić zabija eurogolove, ali propušta Hajduk

Hajduk - Šibenik (1)
PIXSELL
03.05.2010.
u 12:58

Kapetan Šibenika Arijan Ademi kaže kako će lakše doći do trofeja zaustave li najboljeg igrača Hajduka Senijada Ibričića.

Šibenik opet pobjeđuje. Teško gostovanje kod Karlovca uspješno su zaključili eurogolom Alispahića te novim pogotkom Zeca, a dobrom ozračju uoči dolaska Hajduka kumuje i to što je igračima stigao novac, dio zaostalih premija. Svima je sada na umu dobru predstavu pružiti protiv bijelih.

– Ni sami ne znamo kako smo tako dobro igrali u Karlovcu. Oni su jaki, pogotovo kod kuće. Sve je bilo lakše nakon što je Alispahić zabio gol kakav se rijetko viđa. Bilo bi mi draže od svega da i u srijedu pobijedimo, dovoljno nam je 1:0, i osvajamo Kup – kaže mladi Arijan Ademi, kapetan Šibenika.

A baš će spominjani Alispahić nedostajati Šibenčanima u srijedu, ima tri žuta kartona. Trener Branko Karačić mora pronaći neko drugo rješenje.

– Do sada je uvijek pogađao, vjerujem da će i ovaj put – kaže Ademi.

U dva zadnja dvoboja pobjede bijelima protiv Šibenika donosio je Ibričić.

– Prva je zadaća zaustaviti ga. Ako to uspijemo, lakše će nam biti ostvariti drugu, osvojiti taj trofej – tvrdi Ademi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije