Sezona se bliži

Bišćan istaknuo najveći problem Dinama: 'Moramo dovesti par igrača da bi to izgledalo ozbiljno'

Kranj: FC Koper i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
30.06.2023.
u 00:08

"Vidi se da je Bernauer igrač koji je jak na lopti, koji razumije igru, rješenja su mu dobra i kvalitetna. Možemo biti zadovoljni", kazao je o zasad jedinom pojačanju na Maksimiru Maximeu Bernaueru trener "Plavih", Igor Bišćan.

U drugoj pripremnoj utakmici za predstojeću sezonu Dinamo je s Koprom odigrao neriješeno 2:2. Sat vremena su plavi vodili golovima Topića iz 20. i Marina iz 49. minute, no Slovenci su iznenadno izjednačili golovima u 62. i 66. minuti.

"Šteta što nismo to završili pobjedom. Gledali smo dvije utakmice, do 60. minute je bilo dosta dobro. Kad se uzme u obzir fizičko stanje u kojem su dečki, jaki treninzi, dobro su radili, dosta dobro su izgledali", rekao je Dinamov trener Igor Bišćan.

GALERIJA Ovako su mladi Dinamovci proslavili titulu juniorskih prvaka

Kranj: FC Koper i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
1/57

Osvrnuo se i na momčad, a osobito na novog igrača Maximea Bernauera. "Drmić je osjetio leđa, Lukanić vrat, Šutalo se vraća pa se javljaju neki problemčići, Vasilja smo izgubili, mali Luka, Gurlica. Ostali smo bez više igrača. Neki će se vratiti za iduću utakmicu, trebalo bi biti bolje. Zadovoljan sam. Kad reprezentativci uhvate ritam treninga i kad ovi drugi dođu, nadam se da ćemo barem zadnju odigrati 90 minuta kako spada", kazao je Bišćan pa nastavio:

"Vidi se da je Bernauer igrač koji je jak na lopti, koji razumije igru, rješenja su mu dobra i kvalitetna. Možemo biti zadovoljni. Ima dobar pas, čvrstu loptu, onda i može. Nije tipično da stoper izvodi kornere pa ne mislim da će to ostati tako."

VEZANI ČLANCI:

Povratkom reprezentativaca vjerojatno je da će Dinamo uistinu izgledati bolje, no naglasio je problem čijem se skorom rješenju nada zajedno s navijačima.

"Vidi se iz ovog što smo gledali u drugom poluvremenu da nam treba igrača kako bismo držali kvalitetu. Vraćam se stalno na početak sezone koji će brzo krenuti, moramo dovesti par igrača da bi to izgledalo ozbiljno do kraja", zaključio je Bišćan. 

Pred Dinamom je u ponedjeljak utakmica protiv CSKA 1948 iz Sofije. Zatim, 7. srpnja igraju protiv praške Sparte. Utakmica Superkupa protiv Hajduka na rasporedu je 15. srpnja, a 21. srpnja ponovo igraju protiv Hajduka u 1. kolu HNL-a.

VIDEO Tura po Pampasu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije