SuperSport HNL

Izašla satnica HNL-a! Evo kada se igra derbi Dinama i Hajduka, a kada Osijek krsti Pampas

Hajduk i Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
29.06.2023.
u 15:00

HNS je potvrdio satnice za prvo kolo domaće lige koje počinje 21. srpnja. Prvenstvo će se ove sezone otvoriti derbijem zagrebačke i splitske momčadi, a bit će to repriza Superkupa na Maksimiru

Klubovi SuperSport HNL-a trenutačno se nalaze na pripremama, treneri i igrači bruse formu pred početak nove sezone koja će početi uzbudljivo. 

Naime, već znamo da će se za prvi trofej ovog ljeta boriti Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa i to na Maksimiru 15. srpnja od 20 sati. 

Sada je HNS potvrdio i satnice za prvo kolo domaće lige koje počinje 21. srpnja. Prvenstvo će se ove sezone otvoriti derbijem zagrebačke i splitske momčadi, a bit će to repriza Superkupa opet na Maksimiru.

Zbog europskih obaveza Dinama, HNS je susret prebacio za petak u 20 sati. Dan kasnije od 18.55 sati novi prvoligaš Rudeš će debitirati kod Rijeke, dok će u onom kasnijem terminu Osijek odigrati prvu službenu utakmicu na novom domu u Pampasu protiv Slaven Belupa. U nedjelju će Gorica ugostiti Varaždin, a Lokomotiva Istru 1961.

HNL 2023./24., raspored prvog kruga (21.-23. srpnja)

Dinamo - Hajduk (21. srpnja, 20 sati)
Osijek - Slaven Belupo (22. srpnja, 21)
Rijeka - Rudeš (22. srpnja, 18.55)
Lokomotiva - Istra 1961 (23. srpnja, 21)
Gorica - Varaždin (23. srpnja, 18.55)

>> VL doznaje: Livaja kažnjen maksimalnom novčanom kaznom i ne smije igrati protiv Dinama!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije