MOMČAD POKOŠENA VIROZOM

Bišćan 'out' do kraja polusezone

Igor Bišćan
Marko Lukunić
Autori: Robert Junaci, Antonela Vukorepa/VLM
25.09.2009.
u 13:18

Kapetan Dinama Igor Bišćan zbog ozljede trbušnog zida morat će na operaciju te će biti van travnjaka do kraja godine.

Loša informacija koja dolazi iz Maksimira znači kako će stup obrane plavih izostati sa svih narednih utakmica u skupini Europske lige. Dinamov branič obavio je u Beču pregled kojim je utvrđeno da se radi o ozljedi kanala trbušnog zida.

- Takvo što se ne dogodi preko noći nego nastaje kao posljedica opterećenja i teškog rada kroz duži period. Vjerojatno će morati pristupiti istom postupku kao i Carlos - izvijestio je Kruno Jurčić.

No, nije samo Bišćanova ozljeda jedini razlog brizi uoči susreta s Lokomotivom. Dio momčadi pokošen je virozom.

- Dosad su se žalili Papadopoulos, Vrdoljak, Glavina, Kramarić, a danas i Butina. Viroza traje dva dana pa ću nakon treninga vidjeti tko može istrčati u subotu- rekao je Jurčić.

Iako je Butina pod upitnikom zbog bolesti, ne brine zbog njegove forme.

- O njegovoj generalnoj formi ne brinem. Svakom vrataru se dogodi u nekom periodu karijere ili utakmice da jednostavno ne ide. No, on je tu i da spasi momčad kad god može. Svi ste pohvalili Temišvarov rezultat u Amsterdamu (0:0), ali niste primjetili kako je njihov vratar obranio pet 'zicera' - istaknuo je Jurčić.

Dilema uoči Lokosa tiče se Sammira i Sivonjića.

- Ne znam tko će od njih dvojica istrčati. Htio bih na teren poslati što više igrača koji će igrati i protiv Temišvara kako bi stvorili automatizam igre. Veseli me Sivonjićev rast forme, trebaju mi takvi igrači, iz ''drugog plana'' - kaže Jurčić.

Čini se kako protiv Lokomotive ne očekuje laganu utakmicu.

- Nikad nijedna momčad ne ulazi u susret sa 75% snage pa neće ni oni. Tamo igra puno naših igrača koji će se htjeti dokazati. Dobra su ekipa, a to su pokazali u Karlovcu. Tamo su do rezultata došli momčadski - rekao je Jurčić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije