Velika navala

Dinamo prodao ulaznice za München, na Allianz Areni 3500 navijača modrih

Navijači
Goran Stanzl/PIXSELL
24.09.2015.
u 07:00

Dobra je vijest za Zorana Mamića da su trenirati počeli Eduardo i Pjaca koji su imali problema nakon utakmice s Hajdukom

Oko 3500 ulaznica (vaučera) mogli su kupiti navijači Dinama za utakmicu plavih s Bayernom u Münchenu. I prije isteka roka za prijavu, stiglo je više prijava nego što se moglo zatražiti vaučera. Plavi će tako na Allianz Areni imati veliku podršku, zacijelo će i Hrvati u Njemačkoj kupiti ulaznice za ostale tribine.

Nakon 7:1 pobjede u kupu, plavi su se okrenuli pripremama za Osijek i Bayern. Dobra je vijest za Zorana Mamića da su trenirati počeli Eduardo i Pjaca koji su imali problema nakon utakmice s Hajdukom, da se oporavio i Šovšić, a loša je da i dalje s momčadi ne treniraju Sigali, Taravel, Pinto, Schildenfeld i Pavičić. 

>>Dečkima treba gemišt, staro vino je popijeno, a mladog nema

Komentara 11

Avatar comparator
comparator
07:12 24.09.2015.

Bilo bi lijepo bez baklji i plačenih režiomskih destruktivaca lažnih navijača koji su nacrtali i svastiku za potrebe rušenja repke koja je trn u oku soldateske na vlasti.

SO
sonce
07:53 24.09.2015.

Policija oko svastike nije odradila posao kako treba ili neće. Prije ali kasnije će se saznati tko je to nacrtao.

FI
franjo i ja
09:17 24.09.2015.

i ja bih u munchen navijao nema veze st cemo izgubit a mozda i necemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije