Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALBANCI ODUŠEVLJENI

Dinamovac iz Albanije: 'Mogli smo zabiti još dva gola'

Euro 2024 - Croatia v Albania
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/6
19.06.2024.
u 19:33

"Teška utakmica.Znali smo da je Hrvatska jedna od najboljih ekipa u svijetu", rekao je Arber Hoxha koji je sa svojom momčadi slavio remi protiv Hrvatske. Ovime su potpuni autsajderi skupine ostali u borbi za plasman u osminu finala s trećeg mjesta

Hrvatska nogometna reprezentacija je u drugom kolu grupne faze Europskog prvenstva s momčadi Albanije odigrala utakmicu bez pobjednika. Nakon ranog šoka golom Qazima Lacija u 11. minuti, vatreni nisu uspjeli brzo izjednačiti već su poprilično blijedom igrom završili poluvrijeme. U drugo su poluvrijeme ušli bolje i preokrenuli golom Andreja Kramarića u 74. minuti te autogolom Klausa Gjasule u 76. minuti. Isti igrač se iskupio svojoj momčadi i u 95. minuti šokirao Hrvatsku golom za 2:2.

Nakon utakmice je za medije susret komentira albanski reprezentativac Arber Hoxha. Nogometaš Dinama je brojne Hrvate razveselio kada je u 33. kolu prošle sezone HNL-a zabio za pobjedu plavih nad Rijekom. Bila je to odlučujuća utakmica koja je njegovom klubu donijela naslov prvaka. Danas je pak ušao u igru u 85. minuti i donio puno životi svojoj momčadi, a ona je izjednačila u posljednjim minutama susreta.

GALERIJA Pašalić nakon utakmice skinuo dres i odmah potrčao prema tribinama, pogledajte što je napravio

Euro 2024 - Croatia v Albania
1/7

"Teška utakmica. Dobro smo počeli, poveli smo, mogli smo zabiti još dva gola iz kontri. Znali smo da je Hrvatska jedna od najboljih ekipa u svijetu. I nakon što smo primili drugi gol, ostali smo u igri i vratili se. Mogli smo zabiti i za 3:2, ali nismo. To je nogomet", izjavio je Hoxha čiju momčad u posljednjem susretu skupine B čeka težak susret sa Španjolskom, 24. lipnja u Düsseldorfu.

U osminu finala prolaze dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Njima će se pridružiti četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi. Trenutno je Hrvatska na posljednjem mjestu i morat će tražiti tri boda protiv Italije u zadnjoj utakmici skupine. Italija i Španjolska igraju u četvrtak u 21 sat na stadionu Schalkea u Gelsenkirchenu.

VIDEO Dolazak vatrenih na stadion u Hamburg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije