Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVUKAO POZORNOST

FOTO Auto beogradskih tablica okićen šahovnicom. Jedni ga hvale, drugi vide skriveni motiv

Šahovnica BG
Foto: Prometne zgode i nezgode
1/3
19.06.2024.
u 20:40

"Šta tu ima loše. Ako ne igra Srbija naravno da ću navijati za Hrvatsku", stoji u jednom od komentara na objavi koja je privukla puno pažnje na društvenim mrežama

Hrvatska nogometna reprezentacija igra utakmice grupne faze Europskog prvenstva u Njemačkoj. Nakon subotnjeg poraza od Španjolske rezultatom 3:0, neočekivano su upisali remi protiv Albanije (2:2). Time je Hrvatska ostala na posljednjem mjestu skupine s jednim bodom i lošijom gol razlikom od današnjih protivnika.

Potpora navijača bila je velika i žustra na obje utakmice. Hrvatski navijači zagrijali su tribine u Olimpijskog stadiona u Berlinu i Volksparkstadiona u Hamburgu. Dakako, mnogi navijači na domaćem tlu prate utakmice, a njima se pridružio jedan manje očekivani. Naime, automobil beogradskih tablice ukrašen hrvatskom šahovnicom osvanuo je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode.

GALERIJA Prekrasne scene u Hamburgu. Pogledajte kako su hrvatski navijači invazijom okupirali stadion

Šahovnica BG
1/9

"Šta tu ima loše. Ako ne igra Srbija naravno da ću navijati za Hrvatsku", stoji u komentaru. Naišlo je to na pozitivan odjek. "Normalan čovjek", piše jedan od korisnika. "Nogomet je antivirus za političke igre", navodi drugi. Ipak, bilo je i onih koji smatraju da je riječ o lukavštini. "Je, kako ne. Nije to što se Hrvatska voli, već vlastita imovina", stoji u jednom od komentara.

U osminu finala prolaze dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Njima će se pridružiti četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi. Trenutno je Hrvatska na posljednjem mjestu i morat će tražiti tri boda protiv Italije u posljednjoj utakmici skupine. Italija i Španjolska igraju u četvrtak u 21 sat na stadionu Schalkea u Gelsenkirchenu.

VIDEO [UŽIVO] Hrvatska šokirana u 95. minuti! Remi u Hamburgu, vatreni u završnici ostali bez bodova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije