Zdeslav Barač

HOO će se brinuti o odbojci dok nas
 ne prime

'spo...zgb..16.07...2006. zdeslav barac nimio:boris scitar'
'boris scitar'
23.07.2010.
u 13:58

Na sastanku Mateše i Meyera u kolovozu treba doći do ukidanja suspenzija, odbojkašice će u kvalifikacije za EP

Zdeslav Barač, predsjednik novosnovane Hrvatske odbojkaške udruge, trenutačno je u Argentini na završnom turniru Svjetske lige, ali jako dobro zna što se događalo na sjednici Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora.

– Sve je bilo onako kako sam i predvidio. Zlatko Mateša i HOO bit će u ovih nekoliko tjedana zaduženi za odbojkaše aktivnosti prema CEV-u, do vremena kada će u svoje članstvo primiti Hrvatsku odbojkašku udrugu. Kako smo osnovani tek prije desetak dana, nismo se žurili predati dokumentaciju za primanje u članstvo HOO-a. To ćemo napraviti sljedeći mjesec – rekao je Barač.

Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a, i Andre Meyer, predsjednik CEV-a, početkom kolovoza trebali bi se dogovoriti kako ukinuti trenutačnu suspenziju našim reprezentacijama i klubovima u Europi.

– Taj sastanak sam ja dogovorio i bit ću prisutan. Prema mojim informacijama, nema bojazni da ženska reprezentacija početkom rujna neće igrati u kvalifikacijama za europsko prvenstvo – istaknuo je Zdeslav Barač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije