DRAGIŠA BINIĆ

Ikona Zvezde uoči Citya: 'Ugledajmo se na Hrvate. Cijelom svijetu su demonstrirali kapitalnu stvar'

Beograd: Svečano obilježeno 60 godina Dragana Džajića u Crvenoj Zvezdi
M.M./ATAImages
19.09.2023.
u 08:03

Dragiša Binić, jedan od junaka Zvezdinog osvajanja Lige prvaka 1991. godine, u razgovoru za Sport Klub rekao je da Zvezda na Otok ide po sva tri boda.  .

Danas počinje grupna faza Lige prvaka, osam dvoboja je na rasporedu večeras i sutra, a aktualni prvak Europe Manchester City obranu naslova započinje protiv beogradske Crvene zvezde. Gvardiol i društvo veliku su favoriti protiv srpskog prvaka, ali momčad s Marakane ne misli lako odustati. 

Dragiša Binić, jedan od junaka Zvezdinog osvajanja Lige prvaka 1991. godine, u razgovoru za Sport Klub rekao je da Zvezda na Otok ide po sva tri boda.  .

- Idemo pobijediti, pobijedit ćemo ako napadnemo. Ne mijenjam se od utakmice do utakmice, jednostavno sam naučen da u svaki susret ulazim naoštren da ostvarim trijumf. Imena nikada nisam birao, mogu se zvati kako žele, mi smo bili i ostali Crvena zvezda. Nadam se da su toga svjesni ovi momci koji sad nose njen dres.

VEZANI ČLANCI:

Potom je secirao Zvezdinu momčad, a pohvalio je hrvatsku reprezentaciju.

- Nekako je Zvezda tanka u defenzivi, ali bacati drvlje i kamenje samo na momke koji su formacijski postavljeni na mjesta u obrani, ne bi, zaista, bilo fer. Nije sve do njih, što je s napadačima, valjda obrana počinje od napada, tako je bar bilo dosad. Ako se razmišljanje promijenilo, javite mi, da ne živim u zabludi - rekao je Binić i završio:

- Još nešto, ne manje važno, čak potenciram kao najvažnije, odnosi se na sredinu terena. Gdje da nađem bolji model, nego u susjedstvu, Hrvati su cijelom svijetu demonstrirali koliko je veza kapitalna. Veznjaci su u napadu, veznjaci su u obrani, svuda su. Idemo vidjeti kako će se Zvezdini veznjaci snaći pred 55.000 navijača Cityja. O njima će puno toga ovisiti. 

Komentara 2

Avatar pendreck
pendreck
09:01 19.09.2023.

Koga zanima ta momčad?

SA
savojski
09:09 19.09.2023.

Lijep pozdrav, poenta teksta je da nas i susjedi cijene,a to je već mnogo, pođi od svoga susjeda koji je pet metara od tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije