EKSPRESNO OTIŠLE

Iz Hajduka ponosno objavili: Rasprodano, nema više ulaznica za utakmicu sa Slavenom!

Atmosfera na Poljudu tijekom utakmice između Hajduka i Osijeka
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
07.02.2022.
u 19:37

- Do ponedjeljka, 14. veljače, nije moguće kupiti polusezonsku pretplatu za tribine Istok i Sjever.

Zbog incidenta na susretu s Osijekom, Hajduk je morao zatvoriti sjevernu tribinu za gledatelje i u 23. kolu protiv Slaven Belupa (nedjelja 13. veljače, 15 sati) ima dopušteno ispuniti 40 posto kapaciteta, što je ekspresno rasprodano.

- Tribina Istok rasprodana je za utakmicu Hajduk – Slaven Belupo, odnosno rasprodan je kapacitet od dopuštenih 40 posto tribine. Iz tog razloga do ponedjeljka, 14. veljače, nije moguće kupiti polusezonsku pretplatu za tribine Istok i Sjever - naglasili su iz Hajduka pa dodali:

- S obzirom na to da je tribina Sjever za ovu utakmicu zatvorena za gledatelje, svi pretplatnici s tribine Sjever koji imaju važeću sezonsku pretplatu za aktualnu sezonu, mogu ući na tribinu Istok.

 

Splićani su u prošlom kolu pobijedili na gostovanju Goricu 4:0, a Koprivničani još u nastavku sezone ne znaju za poraz. Slavili su protiv Osijeka i remizirali sa Šibenikom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:06 07.02.2022.

Lijepo je to pročitati. I bilo bi još ljepše kad bi i u Zagrebu ( oko 800 tisuća st.) na Dinamovim utakmicama nazočilo barem 15 000 gledatelja. I u Osijeku barem 5 tisuća. Isto tako i u Rijeci .

RA
radolizem
21:04 07.02.2022.

Ako se nogomet igra zbog publike, onda sam ja za to da Hajduk bude prvi. Samo, neće to ići lako i neće ići preko noći. Zdravko Mamić i Damir Vrbanović su 20 godina ulagali u Dinamo, tako da će trebati još vremena da se ova momčad Hajduka uigra i da nauče pobjeđivati. Livaković, Ademi, Oršić i Petković znaju kako je pobijediti Totenham 3-0, a i suci će pomoći Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije