NOVA DEVETKA Modri su potpisali ugovor sa napadačem Sulejmanom Krpićem, juniorom koji već trenira s prvom momčadi

Jurčić: Prestanite nam zviždati!

24.04.2009.
u 16:13

Krunoslav Jurčić neće raditi veće promjene u momčadi u odnosu na srijedu.

- Umjesto Roberta Kovača u Varaždinu će stopera igrati Dejan Lovren. Sve momčadi protiv nas se zatvore i pokušavaju igrati na kontranapade. U tehničkom i taktičkom smislu Varteks ima najbolju kontru u Hrvatskoj preko Pape, Mujanovića (koji neće igrati, nap. a.), Mumleka i Smrekara. No, opet sve ovisi samo o nama - govorio je Jurčić.

Vrlo je emotivan bio kad se spomenulo da mu momčad teško igra kod kuće, navijači zvižde, negativno skandiraju.

- Nije lako protiv zatvorenih momčadi, nije riječ ni o navijačima, najveći je pritisak zbog rezultata. Prošao sam zvižduke kao igrač na svaki dodir lopte s istočne tribine. Imam puno povjerenje u svoje igrače, oni su moji, najbolji su na svijetu i vjerujte da daju sve što mogu. Dajmo da prođemo kroz ovu tranziciju, u kojoj je rezultat i dalje primaran, u kojoj moji igrači žele napraviti pravi posao i osvojiti naslov prvaka. Molim zdravi dio navijačkog korpusa da igračima daju podršku, da osvojimo naslov prvaka. Da budemo svi skupa, da plačemo ako ne bude dobro, da se zajedno veselimo kad je dobro, molim i hoću podršku. Pa taj Sammir je bio naš najbolji igrač u pet utakmica i onda mu se već u 20. minuti protiv Zadra zviždi! A dečko ima tek 22 godine, tim mladićima se i u njihovim amplitudama mora dati podrška - zaključio je Jurčić.

Dinamo ima novog napadača, Sulejman Krpić, član juniorske momčadi, jučer je potpisao profesionalni ugovor s plavima. Već je uključen u rad s prvom momčadi, no tek će se na ljeto znati hoće li biti u prvoj momčadi, juniorima ili u Lokomotivi.

Znači li taj potpis okretanje ka omladinskoj školi?

- Kao da naše opredjeljenje dosad nije bila omladinska škola! Pa u Andori je za Hrvatsku igralo osam igrača koji su prošli našu školu - pomalo je povrijeđeno rekao Zoran Mamić.

No, kako je recesija, moglo bi kretanje svojoj školi biti mnogo izraženije negoli dosad. Mlađi Mamić kaže da nisu krenuli u akciju oko dovođenja sjajnog vratara Intera Delača.

- Odličan je, perspektivan, ali nismo o tome zasad razmišljali - veli Zoki.

Brat mu Zdravko na isto je pitanje u plavom hodniku zastao, razmišljao i odgovor prešutio. Možda i znakovito.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije