Europska liga

Juventus protiv Lyona, Rakitić igra protiv Porta

Sevilla
Foto: UESyndication/PIXSELL
21.03.2014.
u 13:18

Branitelj naslova je Chelsea koji ove godine igra u četvrtfinalu Lige prvaka

Nakon što je odradio ždrijeb Lige prvaka Gianni Infantino, glavni tajnik Uefe, vodio je i ceremoniju ždrijeba četvrtfinala Europske lige. Pri tome mu je pomogao i bivši nogometaš Juventusa Ciro Ferrara, koji je i izvukao parove.

Ivan Rakitić i njegova Sevilla nakon drame protiv Betisa u četvrtfinalu će odmjeriti snage s Portom. Hrvatski reprezentativac i društvo tako baš i neće imati lagan posao.

Lyon će igrati protiv Juventusa, a torinska momčad imat će poseban motiv jer se ovogodišnje finale Europske lige igra u njihovu gradu.

AZ će igrati protiv Benfice, koja je izbacila Tottenham, dok će Basel ugostiti valenciju. Prve utakmice igraju se u četvrtak 3. travnja, a uzvrati su tjedan dana kasnije.

Branitelj naslova je Chelsea koji ove godine igra u četvrtfinalu Lige prvaka.

>>Modrić igra s Borussijom, a Mandžukić s Manchesterom

Europska liga, četvrtfinale

AZ - Benfica

Lyon - Juventus

Basel - Valencia

Porto - Sevilla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije