Veliki transfer?

Kovač im odvodi zvijezdu pa je žele zamijeniti Hrvatom iz Reala

Mateo Kovačić i Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.06.2018.
u 11:50

Ostaje li ili odlazi ovisit će i o novom treneru Reala i njegovim planovima

Iako je Mateo Kovačić nekoliko puta naglasio da ne želi napustiti Real, svjetski mediji često ga sele iz Madrida. Prema najnovijoj priči hrvatski reprezentativac mogao bi se preseliti u Njemačku.

Marca danas piše da je za njega iznimno zainteresiran Schalke koji ga vidi kao zamjenu za Goretzku koji ide Kovaču u Bayern. Momčad iz Gelsenkirchena ove je sezone osigurala nastup u Ligi prvaka, a za tim trebaju pojačanja pa su zato bacili oko na Kovačića.

Mateo Kovačić i Luka Modrić
1/15

Svjesni su da Kova, unatoč nešto boljoj minutaži ove sezone, nije potpuno zadovoljan prilikama koje dobiva, posebno u važnim utakmicama. To žele iskoristiti i dovesti ga da im bude vođa veznog reda.

Kovačić je već tri sezone u Realu, osvojio je tri Lige prvaka, a ugovor mu vrijedi do 2021. godine. Kao što smo napisali, govorio je da ne bi želio otići iz kraljevskog kluba, ali to će ovisiti i o novom treneru i o njegovim planovima kad stigne u Madrid.

Komentara 2

PR
prajdali100
12:25 05.06.2018.

A bogami kako u zadnje vrijeme igra Kova teško da on negdje može biti pojačanje.Nažalost.

SX
sudbina x
13:27 05.06.2018.

a što mu ovako fali...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije