dinamo

Mamić: Neće biti prodaje

'17.08.2010., Mirogoj, Zagreb - Pogreb rukometnog trenera Velimira Kljaica. Zoran Mamic, sportski direktor NK Dinamo, i Zdravko Mamic, izvrsni dopredsjednik NK Dinama.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
30.01.2012.
u 20:02

Zimski prijelazni rok nogometaša završava danas. Kad u tim važnim trenucima Zdravko i Zoran Mamić nisu s momčadi, lako je pomisliti da se nešto kuha, da će nekakav transfer biti dogovoren u zadnji tren

Možda bi to razveselilo i igrače koji su u Portugalu i osluškuju hoće li netko biti hitno poslan pakirati stvari.

– Ma ništa se ne događa niti će se što događati glede transfera igrača! I to u oba smjera. Dakle, neće biti ove zime ni prodaje ni dolazaka. Tek je moguće da se nešto rasplete vezano uz Tomislava Barbarića – kazao je Zoran Mamić i tako možda rastužio igrače. Jer, ne bude li dobre prodaje, neće biti ni isplate dijela ugovornih rata.

Podsjetimo, Barbarića su pogrešni liječnički nalazi zaustavili na putu do posudbe u Fortunu iz Düsseldorfa, vodeću momčad druge njemačke lige. No, kako se pokazalo da je Barbarić zdrav, danas bi ipak mogao napustiti Dinamo.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u utorak <<

Ključne riječi

Komentara 7

PI
piranha
07:23 31.01.2012.

Gospodine Vexans.Vi,Žika Jovanović,uzmite još Jovanku Opačić i Branislava Grčića dignite \"TRI\" prsta pa nastavite rušiti sve ono što je Hrvatsko(Reprezentacija,Dinamo) ali nećete uspijeti.Pokušajte uzet i Igora Štimca.Ova dva, Mirkec i VLatko vam smetaju ali imate rješenje objesite se.

VE
Vexans
09:59 31.01.2012.

@ vjerujem da ste trenutaćno u opsajdu,tko nije kad tad!Da se objesim,makar što,poslije tri braka?Žena mi je pravi biser!A vaša,šara malo ,vidim ja ,frustrirani ste?Prostata? nažalost sve ranije!No,te likove nemojte stavljati u pisanje gdje se spominje Hrvatska!To su suprotni pojmovi!!!

VE
Vexans
20:30 30.01.2012.

Ova dva lika neka ostanu tamo gdje jesu.Ni Dinamu ni Zagrebu ni Hrvatskom nogometu nimalo ne fale.Što radi ministar Jovanović ?Dobro je uvidio močvaru..zašto se ništa ne objavljuje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije