PROBLEMI ZA SJAJNOG FRANCUZA

Mbappe se baš potrudio da ima kul masku, ali pravila su jasna - ne smije igrati s njom

Euro 2024 - France Training
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/2
21.06.2024.
u 15:50

Prema propisima, ona mora biti jednobojna i ne smije pokazivati ​​nikakvu identifikaciju opreme ili proizvođača zaštite, a Mbappeova maska je u bojama francuske reprezentacije.

Sjajni francuski napadač Kylian Mbappe slomio je nos na prvoj utakmici Europskog prvenstva, a iako se nagađalo da igrača Real Madrida čeka duža pauza, on bi se mogao vratiti već u susretu Francuske i Nizozemske, u dvoboju koji će sigurno odlučiti lidera skupine D. Pojavio se i na treningu reprezentacije uoči velikog dvoboja, a ondje je pokazao i masku je planirao koristiti na Euru, nakon što je odlučio da se ne podvrgne operaciji do kraja turnira.

Još se ne zna hoće li Mbappe doista i nastupiti protiv Nizozemaca, no jedno je sigurno - ako se i pojavi na terenu, ondje neće moći nositi masku kakvu je pokazao na treningu. Prema propisima, ona mora biti jednobojna i ne smije pokazivati ​​nikakvu identifikaciju opreme ili proizvođača zaštite, a Mbappeova maska je u bojama francuske reprezentacije.

Inače, Nizozemska i Francuska igraju danas u 21:00, a obje momčadi u utakmicu ulaze s tri osvojena boda. Ako na kraju Mbappe ostane na klupi, glavni kandidat za njegovo mjesto je Olivier Giroud. Napadač je imao neugodnosti u mišićima, ali trener je potvrdio da je dostupan. Druga opcija je Barcola.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Pogledajte krvavo lice Kyliana Mbappea nakon teškog udarca. Upitan mu je i nastavak Eura

Euro 2024 - France Training
1/33

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije