U Barci odahnuli

Messi produljuje ugovor idući tjedan, Valdes ipak ne odlazi!?

'Barcelona's Lionel Messi (R) celebrates a goal against Zaragoza's Adam Pinter during their Spanish First division soccer league match at Camp Nou stadium in Barcelona, November 17, 2012. REUTERS/Al
Reuters/Pixsell
29.01.2013.
u 08:52

Argentinac će prema novom ugovoru na Camp Nou biti do ljeta 2018. godine, a primat će 16 milijuna eura godišnje.

Ono što je prije Božića najavljeno kao gotova stvar, sad će i službeno postati gotova stvar - Lionel Messi idući će tjedan s Barcelonom potpisati novi ugovor, prema kojem će na Camp Nou ostati do ljeta 2018. godine, a za svoju vjernost nagrađen je povećanjem godišnje plaće sa 10.5 na 16 milijuna eura.

Radosnu vijest za sve navijače katalonskoga kluba potvrdio je predsjednik Barce Sandro Rosell, no tu izgleda nije kraj dobrim vijestima.

- Valdes je rekao da želi otići iz Barcelone, ali ne isključujte ni jedan mogući rasplet. Ja se i dalje nadam da će se predomisliti - osvrnuo se Rosell na prvoga vratara Valdesa koji je nedavno odbio produljiti ugovor s matičnim klubom i izjavio da želi otići.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
20:39 29.01.2013.

Bolje da ode Valdez, jer nije baš neki golman, posebno ne za Barcu! Sretnoooo Valdez :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije