REZIME DERBIJA

Modrić je imao puno više dodira s loptom i uspješnih dodavanja nego Rakitić

Luka Modrić
Reuters/PIXSELL
23.03.2015.
u 00:30

Najviše je dodira s loptom imao Kroos - 88. Messi je imao 80, Mascherano 76, Modrić 75, a Rakitić svega 45. Manje od čak devetorice igrača Barcelone!

Ivan Rakitić slavi pobjedu u svom prvom El Clasicu u kojem je zaigrao od početka, a Luki Modriću slaba je utjeha da je u izravnom dvoboju nadigrao reprezentativnog kolegu i da je bio među najboljim igračima Reala.

Luka je više bio s loptom, točnije je dodavao, gotovo nepogrešivo, te je imao jedan udarac i stvorenu šansu, dok su te kolone kod Rakete ostale prazne. Ivan je jedino bio uspješniji u duelima.

Cristiano Ronaldo i Suarez uputili su po četiri udarca na gol, Benzema, Messi i Neymar po tri, dok su jedino Ronaldo i Benzema više od jedanput naciljali unutar okvira gola - po dva puta.

Messi je stvorio četiri šanse suigračima, Benzema i Neymar po tri, Suarez, Bale, Isco, Kroos, Mascherano i Alves po dvije, a Luka je među onima koji su kreirali jednu šansu.

Najviše je dodira s loptom imao Kroos - 88. Messi je imao 80, Mascherano 76, Modrić 75, a Rakitić svega 45. Manje od čak devetorice igrača Barcelone!

>> Pogledajte detaljnije njihovu usporedbu na Goal.com

>> Modrić: Raspali smo se nakon drugog gola Barcelone

Komentara 1

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:39 23.03.2015.

Modrić je imao puno više dodira s loptom i uspješnih dodavanja nego skupljač lopti na zapadnoj tribini desno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije