Uzvrati osmine finala Lige prvaka

Modrić oprezno najavio veliku bitku: Moram dati od sebe što i uvijek

storyeditor/2022-03-08/PXL_REU_050322_92341192.jpg
Foto: JUAN MEDINA
1/2
09.03.2022.
u 11:05

– Izostanak Casemira, a i možda Kroosa velika je šteta jer znamo što znače za našu igru, ali imamo igrače za koje sam uvjeren da će odigrati dobro poput Valverdea i Camavinge

Druga nas runda čeka danas (21 sat) na Santiago Bernabeuu, gdje će Real Madrid protiv PSG-a pokušati nadoknaditi 1:0 poraz iz Pariza u uzvratu osmine finala. Unatoč činjenici da PSG ima prednost pred uzvrat, raspoloženje u taboru lidera Primere popravilo se nakon 4:1 pobjede protiv Real Sociedada u kojoj su show priredili Luka Modrić i mladi Edouardo Camavinga.

– Nakon Sociedada smatram da svi navijači vjeruju u povratak. To nam je dalo strašno samopouzdanje. Plan je pritisnuti visoko, a ako to izvedemo, imamo veću šansu u srijedu navečer – rekao je trener Reala Carlo Ancelotti.

Utakmicu je najavio i hrvatski kapetan Luka Modrić koji je u nevjerojatnoj formi u Realu.

– Izostanak Casemira, a i možda Kroosa velika je šteta jer znamo što znače za našu igru, ali imamo igrače za koje sam uvjeren da će odigrati dobro poput Valverdea i Camavinge. Ja moram dati od sebe što i uvijek, sada svi moramo raditi još više, posebno u obrani, kako bismo nadoknadili Casemirov izostanak.

S druge strane, u PSG-u se brinu hoće li moći nastupiti ponajbolji igrač Kylian Mbappe, kojeg je na treningu nenamjerno ozlijedio suigrač Idrissa Gueye.

U drugom susretu Manchester City na Etihadu dočekuje portugalskog prvaka Sporting s čak 5:0 prednosti iz Lisabona. Guardiola bi stoga mogao povećati minutažu mladim igračima iz drugog plana koji su na popisu za Ligu prvaka; Delapu, Kaykyu, McAteeu, Laiviji i Mbeteu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije