Veliki derbi

Mourinho kritizirao Rodgersa: Ako mislim da ne mogu pobijediti, ostat ću kod kuće

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
07.11.2014.
u 13:02

- Ako je Liverpool odmorio neke igrače protiv europskog prvaka Reala, to je Rodgersova briga, a ne moja

Liverpool u subotu u derbiju 11. kola Premiershipa dočekuje vodeću momčad prvenstva Chelsea. Stoga je njihov trener Brendan Rodgers odlučio u utakmici Lige prvaka protiv Reala odmoriti neke važne igrače kako bi bili odmorni za veliki dvoboj u prvenstvu. Zbog takve odluke kritizirao ga je trener 'bluesa' Jose Mourinho.

- Ako je Liverpool odmorio neke igrače protiv europskog prvaka Reala, to je Rodgersova briga, a ne moja. Ipak, moje mišljenje je drugačije. Ako mislim da ne mogu pobijediti, radije ću ostati kod kuće, rekao je Mourinho pa zaključio:

- Moja momčad će protiv najjačih uvijek igrati u najboljem sastavu.

>>Chelsea u pohodu na Anfield Road

Komentara 1

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
16:00 07.11.2014.

Ako Liverpool doma odigra kao senzacija Lige Prvaka NK Maribor može uzeti bod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije