UPALI U KAMP

Nezadovoljni navijači Cagliarija dijelili pljuske Čopovim suigračima

Cagliari
Foto: cagliaricalcio.net
18.04.2015.
u 08:58

Navijači su upali u vrijeme večere i zahtijevali od igrača da s više poštovanja nose klupski dres, no razbjesnilo ih kada su im neki nogometaši okrenuli leđa.

Ljutiti navijači Cagliarija sinoć su upali u trening kamp, prijetili igračima i trenerima te ih fizički napali.

La Gazzetta dello Sport navodi da je 30-ak navijača prekinulo pripreme uoči nedjeljne utakmice s Napolijem. Talijanski mediji pišu da je čak došlo i do fizičkog kontakta. Došlo je do naguravanja, neki igrači su dobili pljuske, a dio nogometaša je uzvratio navijačima.

Navijači su upali u vrijeme večere i zahtijevali od igrača da s više poštovanja nose klupski dres, no razbjesnilo ih kada su im neki nogometaši okrenuli leđa. Agencija ANSA navodi da je klub "potvrdio priču".

Cagliari, u kojem igra naš Duje Čop, se bori za ostanak u Serie A. Trenutno je pretposljednja momčad lige.

>> BBB-i skandirali protiv HNS-a i Mamića, a evo što su poručili transparentom

Komentara 4

TH
thekurcula
09:44 18.04.2015.

Ja mislim da je to sasvim u redu. Takav odnos sa navijačijama kreiraju klubovi sami i jedni druge, na ovaj način, zaista i zaslužuju. Ko neće u tome da učestvuje neka radi nešto drugo. Ne mora da gura nogom taj kožni balun, neka prodaje povrće na pijaci, recimo. Tamo ga publika neće smeti ovako tretirati.

JO
Jole1958
10:21 18.04.2015.

Takav je sport, ne mogu svi biti prvi, neko mora biti zadnji na ljestvici

Avatar Bekrija
Bekrija
19:36 18.04.2015.

Čop zvan prevara. Kovač zvan prevara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije