za maksimir

Počinje prodaja ulaznica po kunu

'13.07.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Neftchi Baku. Navijaci Dinama, Bad Blue Boysi.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
15.07.2012.
u 14:19

Dinamo se nada da će i ove godine popularnim cijenama ulaznica napuniti stadion za pretkolo Lige prvaka i susret s Ludogorecom (25. srpnja), za zapadnu tribinu cijena je deset kuna, a za sjevernu i istočnu samo jednu kunu.

Dosad su se prodavale ulaznice samo za one koji imaju godišnje ulaznice i za članove, a u ponedjeljak počeinje prodaja za sve ostale.

Prošle godine bila je gužva za ulaznice, za susret s Neftčijem čekalo se u redovima i na kraju je obnovljeni stadion bio pun, 33.000 gledatelja došlo je vidjeti 3:0 pobjedu. Bilo bi sjajno kad bi opet bilo tako, i pun stadion i prolazak u treće pretkolo.

Ključne riječi

Komentara 9

AL
altec
15:31 15.07.2012.

I cirkus se nastavlja....

BJ
BBB Jarun
16:58 15.07.2012.

Jad i bijeda nekad velikoga dinama. Sta su napravili od svetinje, srce me boli.

LI
list68
15:19 15.07.2012.

Prošle godine s "Neftčijem", nije bilo više od petnaest tisuća "Zagrebačkih bogaca", koji na utakmice dođu samo kad su ulaznice po kunu. A sada će protiv "Ludogoreca", biti možda i "čak" desetak, tisuća, i to ako uz ulaznice po kunu budu išle i besplatne kobasice. Sramim se što je Mamić učinio od "nekada poznatog" Dynama, a danas "najomraženiji" klub u Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije