BRANKO IVANKOVIC Još nema vijesti iz Makedonije i Albanije

Polufinale Albanskog kupa sudili su Slovenci

01.05.2009.
u 21:22

Put u Makedoniju i Albaniju nije bio dug, u nekoliko sati Branko Ivanković posjetio je dvije zemlje koje ga žele dovesti za izbornika. I donio dobre dojmove.

– Nisam postao izbornik niti jedne od reprezentacija tih dviju zemalja. Razgovarali smo i ostat ćemo u kontaktu, pričati o detaljima, ali nikakva odluka nije donesena. Niti su me izabrali, niti sam ja odlučio. No, dojmovi s razgovora su dobri, oba predsjednika dobro vode saveze, sve su bolje organizirani. Obje reprezentacije imaju potencijal, imaju ambicije, nedostaje im samo kontinuitet rezultata – kaže Branko Ivanković, koji će još razmišljati kamo će.

– Prije dvije godine rekao sam da me više zanima klupski posao. I imam ponuda, pa ćemo vidjeti kako će se sve razvijati.

Za posjeta Albaniji Ivanković, Zlatko Dalić i Dejan Redžaj gledali su polufinale Albanskog kupa između Tirane i Vllaznije (1:0).

– Igralo se dobro, no njihova dva najbolja kluba nisu na razini Dinama i Hajduka. Zanimljivo, sudili su strani suci, Slovenci su vodili utakmicu bez imalo problema – pričao je Ivanković nakon što se vratio u Hrvatsku, gdje čeka vijesti iz Makedonije i Albanije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije