POČETAK SEZONE

Protivnici su najavili borbu na Poljudu! Evo što predviđaju kladionice

Graz: Prijateljska utakmica HNK Hajduk - Fenerbahce
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
23.07.2024.
u 09:05

"Trebamo misliti o vlastitoj izvedbi, želimo zadržati identitet i igrati onako kako mi želimo. Najvažnije je igrati proaktivnu utakmicu", rekao je trener Torshavna Adolfo Sormani

Hajduk protiv HB Torshavna u drugome pretkolu Konferencijske lige otvara novu sezonu. Prvu će utakmicu igrati na Poljudu, u četvrtak od 21 sat. Uzvratni susret je na rasporedu tjedan dana kasnije na Farskim Otocima. Hajduk u susret ulazi kao izniman favorit i ima priliku dobro otvoriti novu sezonu. Kladionice na pobjedu Hajduka nude koeficijent 1.15, na pobjedu Torshavna 13.00, a na remi 7.00.

Adolfo Sormani, trener kluba s dalekog sjevera, za službenu je stranicu kluba najavio utakmicu s Hajdukom. "U dobrom smo trenutku, naporno radimo posljednjih tjedana. Ne govorim to samo uoči utakmice s Hajdukom nego i pred nastavak domaćeg prvenstva. Spremni smo za utakmicu s Hajdukom u Splitu", kazao je Sormani.

GALERIJA Navijači se okupili pred Poljudom! Rakitiću su spremili sjajan doček

Graz: Prijateljska utakmica HNK Hajduk - Fenerbahce
1/18

"Trebamo misliti o vlastitoj izvedbi, želimo zadržati identitet i igrati onako kako mi želimo. Najvažnije je igrati proaktivnu utakmicu u kojoj ćemo napraviti sve kako bismo pobijedili", poručio je talijanski trener. U dosadašnjoj je karijeri imao prilike voditi mlade momčadi Juventusa i Napolija, biti pomoćnik u Watfordu te voditi nekoliko talijanskih niželigaša.

Riječ je o klubu koji dolazi iz glavnog grada Farskih Otoka, Torshavna, mjesta koje broji nešto više od 20 tisuća stanovnika. Osnovan je čak sedam godina prije Hajduka, od strane lučkih radnika. Trenutno se nalaze na drugome mjestu tamošnjeg prvenstva s 39 bodova, šest manje od vodećeg Vikingura, a već uhodani ritam mogao bi im dobro doći tijekom ove utakmice. Prema Transfermarktu, čitava momčad vrijedi 2.08 milijuna eura, dok Hajduk procjenjuju na 51.01 milijuna eura.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije