VELIKO RIVALSTVO

Evo kako je Messi genijalno odgovorio na Ronaldove izjave

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.12.2018.
u 17:21

- Hoću li prihvatiti Ronaldov izazov i prijeći u Italiju? Ne treba mi nikakva promjena - rekao je Messi

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo dugo su godina bili veliki rivali u Španjolskoj, no Portugalac je ovoga ljeta napustio Real Madrid i prešao u Juventus. Nedavno je u razgovoru s talijanskim medijima ovako objasnio svoju odluku:

- Igrao u Engleskoj, Španjolskoj, Portugalu i reprezentaciji. Možda mi treba nešto više. Za mene je ovo izazov. Volio bih da jednog dana Messi dođe u Italiju i prihvati izazov poput mene.

A sada je stigao odgovor Messija.

- Hoću li prihvatiti Ronaldov izazov i prijeći u Italiju? Ne treba mi nikakva promjena - rekao je Messi za Marcu.

- U najboljoj sam momčadi svijeta i preda mnom su svake godine novi izazovi. Ne moram mijenjati momčadi ni ligu kako bih postavio nove ciljeve. Kod kuće sam i ne moram ništa mijenjati - dodao je Messi.

Progovorio je i o rivalstvu s Ronaldom.

- Prirodno rivalstvo bilo je vrlo zdravo za obojicu i dobro za naše navijače - zaključio je Messi.

>> Pogledajte kako je bilo na Skupštini HNS-a

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar poljicanin
poljicanin
19:05 27.12.2018.

"Messi se vrača kuči"...jel to slovenski film?Ako je Barca osvojila La Ligu prošle godine i sedam puta u proteklih deset godina,po čemu je "tek druga" u Španjolskoj?

Avatar poljicanin
poljicanin
18:58 27.12.2018.

Novinaru,a što ima tu "genijalnoga"?

WE
weAreCro
19:47 27.12.2018.

Pa nije lud da ide u ligu gdje ce njegova igra samo nazadovati i utopiti se u sivilo lose talijanske lige, uostalom osim Juventusa sve ostalo u Italiji su smijesno osrednji klubovi za Europske pojmove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije