INTERVJU ZA UEFA.COM

Srna: Ostvario mi se san, igrat ću protiv Španjolske

\'11.10.2011., stadion Kantrida, Rijeka - Kvalifikacije za EP u nogometu 2012., skupina F, Hrvatska - Latvija. Darijo Srna. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
23.12.2011.
u 13:09

Hratski kapetan Darijo Srna dao je intervju za službene stranice Uefe, a prenosimo najzanimljivije dijelove.

– Naša grupa nije tako loša. Igrati protiv Španjolske san je svakog igrača, a tu su još Talijani i Irci. Cijeli će svijet gledati te utakmice, i siguran sam, možemo proći dalje. Svima je jasno da su Španjolci favoriti za osvajanje Eura, ali naš će susret biti vrlo zanimljiv.

Prvu utakmicu u Poljskoj Bilić Boysi igraju s Irskom.

– To će biti opasno, vrlo opasno. Imaju velikog trenera u Giovanniju Trapattoniju, no morat ćemo ih pobijediti.

Kapetanu Šahtara žao je što neće igrati u svojoj drugoj domovini, Ukrajini.

– Trebali smo doći u trening-kamp Šahtara, ali ipak nam je predaleko od Poznana. Bilo bi nam perfektno tamo. Vjerojatno će više navijača iz Hrvatske doći u Poljsku, jer je bliže, ali znamo da bi nas naši navijači slijedili na kraj svijeta – dodao je Srna.

Originalan tekst možete pročitati ovdje.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
21:00 23.12.2011.

Srna: Ostvario mi se san, jer ču protiv Španjolske na Euro maljakati dres Inieste ili Xavi-a kao što smo hrvatine moljakale za EU ulazak u klečečem položaju..

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
21:19 23.12.2011.

Tri-kranjca-jen-drek, jel\' to neki Slovenski humor? Kaj se dogodilo s nasim susedima? Em vam bosanci nose igru u repki, em vam srbo bre predsednik.....

Avatar babas
babas
22:05 23.12.2011.

I EU Janez je Srbo,Slovenci nemaju meko ć na tastaturi. A Janez ga često koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije