Novi izbornik

Štimac debitira protiv Švicarske 
u Splitu

\'21.06.2011. Jakusevac, Zagreb - Snimanje spota STO DECKI VOLE zenske grupe Angels i prigodna nogometna utakmica izmedju ZNK Agram I ZNK Pregrada. glazbeni spot je ujedno promocija istoimenog dugomet
Daniel Kasap/PIXSELL
05.07.2012.
u 21:04

Damir Vrbanović od 15. srpnja postaje profesionalac u Rusanovoj 13 i tako raskida sve veze s Dinamom

Od četvrtka popodne Igor Štimac i službeno je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Očekivana je to i jednoglasna odluka članova Izvršnog odbora HNS-a pa, iako se kao članovi Štimčeva stožera već spominju Alen Bokšić i Kruno Jurčić, o tome ipak nije bilo govora na sjednici obnovljene nogometne vlade. Nasljednik Slavena Bilića trebao bi sljedećeg tjedna potpisati ugovor (najvjerojatnije dvogodišnji), a prvu utakmicu Hrvatska bi sa Štimcem na klupi trebala odigrati 15. kolovoza protiv Švicarske u – Splitu! Izvršni odbor je, naime, odlučio Splitu predložiti domaćinstvo te prijateljske utakmice, kojom bi se obilježila 100. godišnjica igranja nogometa u Hrvata. Očekuje se da će Split prihvatiti prijedlog, pa bi tako Štimac trebao debitirati u gradu u kojem je i napravio igračku karijeru.

A prva kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP, protiv Makedonije, trebala bi se 7. rujna igrati u Zagrebu.

Novi izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović od 15. srpnja postaje profesionalac u Rusanovoj 13 i tako raskida sve veze s Dinamom, odlazi s funkcije glavnog direktora maksimirskog kluba. Dodajmo da je skraćen popis prvoligaških sudaca – umjesto dosadašnja 33, imat ćemo 18 glavnih arbitara, a umjesto 57 \"mahača\", sad će ih biti 26.

Ključne riječi

Komentara 17

CA
canon60
22:51 05.07.2012.

luena 1 Sorry, rezultat u Baselu je bio 5:3 za CH, a Nijemci su igrali sa turistickom momcadi.

OB
-obrisani-
21:17 05.07.2012.

ja sad tu vise nista ne razumijem, najprije je pisalo da igra svicarska-hrvatska u bazelu a sad sam provjerio i pise hrvatska-svicarska i to na stranicama svicarskog nogometnog saveza-sta je tu istina ?????????????

LJ
ljutika007
21:27 05.07.2012.

Gle ti ljubavi. E nećeš !!! Sve ispade kako je Zdravko planirao, govorio i rasporedio. Sve je pod kontrolom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije