MATEO BEUSAN

'Suarez nije bio u zaleđu, Cufre nije zaslužio crveni'

Dinamo Ajax
Željko Lukunić
05.11.2009.
u 22:09

Mateo Beusan tvrdi kako će engleski sudac od kontrolora dobiti prolaznu ocjenu jer njegove prosudbe nisu izravno utjecale na ishod utakmice.

Za Beusana nije bilo zaleđa Suareza kod prvog pogotka Ajaxa (“izvrsna reakcija pomoćnog suca”), a smatra kako Cufre nije zaslužio crveni karton.

- On pri tom skoku uopće nije gledao igrača i nije bilo namjere udaranja. Ja bih mu dao žuti karton - kazao je Beusan. Dodao je kako je sudac pogriješio i kod drugog žutoga kartona Calellu, jer nije ni bilo prekršaja.

- Osim ako mu karton nije dao zbog prigovora - kaže Beusan.

Ključne riječi

Komentara 2

UB
u_boj u_boj
22:25 05.11.2009.

Nije Suarez, ali mene se cinilo da je Pantelic nakon sto je Suarez produzio glavom.

LE
lauf.er
22:52 05.11.2009.

Mateo, Mateo... kada naši suci nauče naše \"nogometaše\" da ne padaju čim ih se pogleda (i dobiju faul), možda od njih nešto jednom i bude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije