PAOK u krizi

Tudor poručio igračima: Ostavite se nogometa i idite na balet

Igor Tudor
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
23.11.2015.
u 14:30

I onda mi vi sad kažete da bih ja trebao napraviti kemiju u momčadi? Ma, koja jeb... kemija - kazao je Tudor.

Igor Tudor živi teške dane u Grčkoj. Njegov PAOK tek je šesti u prvenstvu, za vodećim Olympiakosom zaostaje 14 bodova, a teško će dohvatiti i doigravanje u Europskoj ligi.

Tek dva boda osvojena u posljednjim domaćim susretima sa Panthrakikosom i Panaitolikosom dodatno su naelektrizirala ozračje u solunskoj momčadi.

 - Igramo užasno. Ne mogu razumjeti da neki igrači kao da prvi put igraju. Moraju biti muškarci, a mnogi od njih nisu. Ako ne mogu igrati nogomet, neka se prime baleta. Ako ne mogu igrati u PAOK-u, neka idu u drugu grčku ligu - rekao je Tudor i dodao:

- Točno znam problem, no ne smijem biti iskren i reći ga javno.

Prije mjesec dana hrvatski trener hvalio je svoje igrače i isticao njihovu hrabrost. 

- Istina, govorio sam da su dobri, ali sad više nisu. I onda mi vi sad kažete da bih ja trebao napraviti kemiju u momčadi? Ma, koja jeb... kemija - kazao je Tudor i napustio konferenciju za medije.

>>Igor Tudor u PAOK doveo proslavljenog nogometaša i sve iznenadio

 

Komentara 5

UM
umnjak
15:00 23.11.2015.

Ovom Tudoru svatko kriv za nesposobnost, prije Dinamo jer je Hajduk za k. Sad u PAOKu 14 bodova u zaostatku krivi igraci,... a on uvik u pravu!

ID
idijot
15:42 23.11.2015.

Ljudi moji sta je ovo.. Pa jeli itko pogledao ovaj video di Tušo blebeće? Hahaha, pa lik je jači od Bake

Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:01 23.11.2015.

Tudore nije to hajdug, ne igra se zbog atmosfere nego za bodove:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije