ODRADILI TRENING

U Glasgow putuju 22 igrača, u kadru će ponovno biti Srna

Reprezentacija trening (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
12.10.2013.
u 22:35

Ivan Rakitić vratio se u Sevillu na liječenje ozljede prepona, a u Škotskoj neće igrati ni Šimunić koji odrađuje drugu utakmicu kazne

Večernji trening na igralištu \"Hitrec-Kacian\" u krugu maksimirskog stadiona odradilo je ovih 13 reprezentativaca: Krešić, Vargić, Schildenfeld, Pivarić, Srna, Vukojević, Halilović, Kalinić, Jelavić, Olić, Kranjčar, Eduardo i Perišić. Dakle, svi oni koji nisu imali punu minutažu, ili uopće nisu nastupili protiv Belgije.

U dvorani za masažu ostali su Pletikosa, Vida, Ćorluka, Lovren, Strinić, Modrić i Mandžukić, oni će se treninzima priključiti u nedjelju. Nije bilo ozlijeđenog (prepone) Ivana Rakitića, koji je otpao za utakmicu sa Škotskom i u nedjelju ujutro vraća se u Sevillu... Vježbat će i u nedjelju, a na put u Glasgow kreću u ponedjeljak ujutro, posebnim zrakoplovom. Naša će nacionalna vrsta biti smještena u luksuznom hotelu \"Hilton\" u centru Glasgowa, a navečer će, dan uoči utakmice, trenirati na velebnom Hampden Parku.

Utakmica Škotska – Hrvatska igra se u utorak u 21 sat po srednjeeuropskom vremenu. U Glasgow će izbornik Igor Štimac odvesti 22 nogometaša: Pletikosa, Krešić, Vargić, Srna, Ćorluka, Lovren, Vida, Strinić, Schildenfeld, Pivarić, Maloča, Modrić, Kranjčar, Vukojević, Perišić, Halilović, Ademi, Mandžukić, Kalinić, Olić, Eduardo i Jelavić.

Ivan Rakitić vratio se u Sevillu na liječenje ozljede prepona, a svakako je veliki dobitak za našu momčad povratak kapetana Darija Srne, koji je odradio utakmicu neigranja zbog žutih kartona. U Škotskoj neće biti ni Josipa Šimunića, koji odrađuje drugu utakmicu neigranja zbog isključenja u Beogradu i \"čist\" će dočekati doigravanje. Dodajmo da će iz Glasgowa u Ujedinjene Arapske Emirate odletjeti Alen Halilović, koji će predvoditi Hrvatsku na SP uzrasta do 17 godina.

>> Rakitić se ozlijedio, Štimac pozvao Ademija i Maloču!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije