Četvrtfinale kupa

Utakmica Rijeke i Osijeka odgođena već treći put!

Dinamo, Rijeka, Kantrida
Goran Kovačić/PIXSELL
11.02.2014.
u 16:55

Naime, količina oborinskih voda, koje su preplavile teren, toliko je velika da se u dva dana ništa nije moglo promijeniti ni da je sunce pržilo kao u kolovozu

Odgođena je prva četvrtfinalna utakmica Kupa između Rijeke i Osijeka, koja se u srijedu trebala igrati na Kantridi. Očekivana odluka o odgodi mogla se donijeti u još nedjelju, odmah nakon što je odgođena utakmica 21. kola između Rijeke i Dinama.

Naime, količina oborinskih voda, koje su preplavile teren, toliko je velika da se u dva dana ništa nije moglo promijeniti ni da je sunce pržilo kao u kolovozu. Voda će se sama povući tek kada se na sinoptičkim kartama pojavi duže sušno razdoblje.

Inače, ovog je treća odgoda prve četvrtfinalne utakmice. Prvi put utakmica je odgođena istekom jesenskog dijela sezone, drugi put utakmica se trebala igrati 4. veljače.

>>Odgođena utakmica Rijeke i Dinama na Kantridi!

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:15 11.02.2014.

Ovi pametnjakovići na fotki provjeravaju je li teren stvarno pod vodom ili je to fatamorgana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije