Jakov Šuver

Velika pobjeda hrvatskog nogometa, kapetan Njemačke igrat će za mlade vatrene!

Jakov Šuver
Instagram
02.11.2021.
u 15:06

- Uvijek sam razmišljao zaigrati za Hrvatsku, sad sam konačno odlučio to i napraviti, obući hrvatski dres - rekao je Šuver

Dobre vijesti za hrvatski nogomet stižu iz Njemačke. 18-godišnji Jakov Šuver iz Stuttgarta odlučio je igrati za Hrvatsku U-19 reprezentaciju i za mlade vatrene koje vodi Josip Šimunić zaigrat će na kvalifikacijskom turniru za EP u Karlovcu već u studenom.

Zanimljivo i da je Šuver igrao za njemačku izabranu vrstu i to od U-15 do U-19 reprezentacije. Najviše je igrao u uzrastu U-17, a tamo je bio i kapetan. Zadnji put igrao je 3. rujna za U-19 i to mu će mu biti posljednji nastup za Elf.

- Uvijek sam razmišljao zaigrati za Hrvatsku, sad sam konačno odlučio to i napraviti, obući hrvatski dres - rekao je Šuver za Sportske novosti.

- Suigrači iz Elfa su mi pisali i probali me nagovoriti da ostanem s njima. Htjeli su pregovarati sa mnom, ali na kraju su ipak prihvatili moju odluku. Ostali smo u prijateljskim odnosima - dodao je.

Šuverovi roditelji iz Modriče, živjeli su u Pitomači, a on je rođen u Stuttgartu

- Moji roditelji nikad nisu pravili neki pritisak na mene. Uvijek sam imao slobodu da sam donosim odluke, tako je bilo i kod izbora da igram za Hrvatsku. Roditelji su iz sela Donji Kladari kraj Modriče, ali u Stuttgartu žive još od 1993. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:14 02.11.2021.

Koliko je u zadnjih mjesec, dva izniklo od nikud ovih mladih dečki. Stvarno pohvalno što osječaju pripadnost Hrvatskoj i za razliku od mmogih država ne prodaju se za pare već isključivo biraju srcem. Apsolutni respekt svima njima i samo im poželjeti zdravlja i da se razvijaju u pravom smjeru. Nadam se da će u narednim godinama Hrvatska opet biti hit. Naprijed momci, naprijed Hrvatska!

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
23:29 02.11.2021.

Dijaspora u svakom smislu moze spasit Hrvatsku , kao sto je Irska spasila Irsku , uz pomoc Irca Bila Clintona i americkih kompanija , samo je problem sto domaca vlast nastala iz sluzbi bivse drzave ne zeli ni blizu dijasporu tj ne zele dijeliti kolac makar i po cijenu propasti Hrvatske , HNS im nije u rukama i zato idu postupci protiv Mamica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije