plavi postaju bijeli

VIDEO Navijači odabrali bijelu boju: Dinamo predstavio svoje nove dresove

Foto: Dinamo
1/6
07.07.2022.
u 10:30

– Zadovoljni smo, baš dobro izgledaju, nadamo se da ćemo ostvariti dobre rezultate u njima – poručio je novinarima Arijan Ademi i komentirao subotnji susret u Superkupu kazavši da očekuje da će biti manje dramatično nego posljednji put.

Dinamo i Hajduk ponovno će se susresti na Maksimiru. U subotu od 20 sati modri i bili igrat će utakmicu Superkupa. U Zagreb stiže i oko 2500 navijača Hajduka, a utakmica je označena kao posebno rizična nakon nereda na autocesti poslije zadnjeg odigranog derbija.

U međuvremenu, jučer u 11 sati započela je i prodaja ulaznica Dinamovim navijačima. Oni koji nemaju godišnju ulaznicu kartu za derbi mogu nabaviti po cijeni od 40 do 100 kuna.

A danas u 10 sati održano je predstavljanje novih dresova za sezonu koja dolazi:

– Zadovoljni smo, baš dobro izgledaju, nadamo se da ćemo ostvariti dobre rezultate u njima – poručio je novinarima Arijan Ademi i komentirao subotnji susret u Superkupu kazavši da očekuje da će biti manje dramatično nego posljednji put.

Inače, ovakvi veliki eventi za predstavljanje dresova do sada nisu bili uobičajena praksa Dinama.

Foto: Kruno Galjar

Neobičan modni odabir za sljedeću sezonu je gostujući dres bijele boje za sljedeću sezonu. Dres u bojama najvećeg rivala odabrali su upravo navijači Dinama. Odnosno, vlasnici Dinamova tokena glasali su i odlučili da žele gostujući dres u bijeloj boji koju se u hrvatskom nogometu povezuje s Hajdukom.

Foto: Kruno Galjar

Za novu sezonu hrvatski prvak odlučio se na "retro štih" dresova, a sudeći prema prvim reakcijama, dres se sviđa i igračima i navijačima.

A što se tiče subotnjeg derbija iz Dinama su objavili i posebnu regulaciju na dan utakmice:

Ulazi stadiona Maksimir na dan utakmice bit će otvoreni od 18 sati.

Na dan utakmice 9. srpnja u vremenu od 6 do 24 sata, prema rješenju PU zagrebačke, a na temelju prethodne suglasnosti Grada Zagreba, na snazi će biti posebna regulacija prometa na sljedećim lokacijama:

  •  poligon za obuku vozača Borongaj
  •  parkiralište tržnice Borongaj
  •  parkiralište kod bazena Svetice
  •  parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir
  •  parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir
  • servisna cesta od Budakove ulice i tržnice Borongaj do bazena Svetice, odnosno zapadnog parkirališta stadiona Maksimir
  • parkiralište na Hitrecovoj ulici
  • zapadno parkiralište kod Ekonomskog fakulteta na trgu J.F. Kennedyja

Navedeni prostori bit će zatvoreni za sav promet, kao i zaustavljanje i parkiranje vozila, osim za vozila s potrebnim dozvolama i propusnicama.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar NasaPosla
NasaPosla
10:43 07.07.2022.

Sad ćemo svi pivati:Bili su bili vrhovi planina,bila je košulja hajdučkoga sina...

Avatar ♌
10:26 07.07.2022.

Ako je potrebna tolika policija i trošak za jednu utakmicu onda je pitanje dali treba igrati pred praznim stadionom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije