VELIKI KAPETAN

VIDEO Pogledajte kako je Modrić asistirao u spektaklu na Santiago Bernabeu

12.04.2022.
u 23:53

Chelsea je vodio 3-0 golovima Mounta u 15. minuti, Ruedigera u 51. minuti i Wernera u 75. minuti te imao prolaz u polufinale, ali je u 80. minuti Rodrygo na asistenciju Luke Modrića osigurao Realu produžetak

Nogometaši Real Madrida drugi su polufinalisti Lige prvaka nakon što su u dramatičnom dvoboju na Santiago Bernabeuu u Madridu u produžetku poraženi sa 2-3 (1-3) od branitelja naslova Chelseaja, čime su uspjeli obraniti pobjedu od 3-1 iz londonskog utakmice.

Chelsea je vodio 3-0 golovima Mounta u 15. minuti, Ruedigera u 51. minuti i Wernera u 75. minuti te imao prolaz u polufinale, ali je u 80. minuti Rodrygo na asistenciju Luke Modrića osigurao Realu produžetak. U šestoj minuti produžetka Karim Benzema je postigao pogodak koji je odveo Madriđane u polufinale.

Video pogledajte OVDJE.

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, a Mateo Kovačić je bio u početnom postavu Chelseaja te igrao do 106. minute.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
05:40 13.04.2022.

Dobar ovaj Benzema ove godine, najbolji u Realu ali i Luka se još drži.

JA
Jakob
06:38 13.04.2022.

To i nije neka novost da je Real prošao dalje,a o Villarealu ni riječi a oni izbacili Bayern,zašto favoriziranje Real Madrida nije mi jasno?

Avatar southman
southman
08:30 13.04.2022.

Ancheloti ubaci Camavinghu i Rodryga i "oživi ugasli Real ". Tuchel ubaci Pulišića i Jorginha i "ugasi odlični Chelsea " .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije